Hyundai Tucson, o nouă generație în premieră la Geneva 2015

Noul Hyundai Tucson prezintă un exterior elegant, subliniat de proporții dinamice și dispune de dotări avansate pentru siguranță și confort.
Hyundai Tucson Geneva 2015-001-floteauto

Tinuta atletica si proportii indraznete, pentru un aspect remarcabil

Hyundai Tucson Geneva 2015-003-floteautoDesignul noului Tucson este caracterizat de suprafete fluide si proportii indraznete. In plus, grila hexagonala distinctiva, de mari dimensiuni, subliniaza apartenenta modelului la familia Hyundai”, a declarat Peter Schreyer, Presedinte si Chief Design Hyundai Motor Group.

Bara de protectie frontala, in forma de aripa, care incorporeaza luminile de zi cu LED, confera un stil unic si impunator noului modelului. Pentru a intari personalitatea puternica a vehiculului, partea din spate atrage atentia prin suprafetele frumos modelate, cu linii orizontale care plutesc spre pasajele rotilor din spate, accentuate de stopurile subtiri.

Habitaclu elegant si spatios

Materialele de calitate, placute la atingere creeaza o atmosfera confortabila si primitoare la bordul noului autovehicul. Construit pe o platforma noua, modelul beneficiaza de dimensiuni interioare generoase. Compartimentarea inteligenta ofera un raport excelent al dimensiunilor exterioare si interioare, optimizand spatiul dedicat pasagerilor si cel alocat bagajelor. Cu un habitaclu incapator si confortabil, Hyundai Tucson ofera si un portbagaj cu o capacitate substantiala, de 513 litri cu bancheta spate in pozitie verticala.

Hyundai Tucson Geneva 2015-005-floteautoDotari de confort si conectivitate adaptate nevoilor clientilor

Printre dotarile oferite de Tucson se numara scaunele fata incalzite si ventilate, cu o parte orizontala mai lunga pentru un suport imbunatatit. Pentru un confort sporit, noul model dispune de portbagaj cu deschidere automata (in momentul in care detecteaza apropierea cheii de acces) si sistem inteligent de asistenta la parcare cu functie de detectare a spatiului disponibil pentru parcare.

Noul sistem de navigatie este de trei ori mai rapid in comparatie cu cel din generatia anterioara, care echipa modelele Hyundai, fiind insotit de un abonament gratuit pentru sapte ani la serviciile TomTom LIVE.

Tehnologii inteligente pentru siguranta activa si pasiva

Noul model include dotari in materie de siguranta, precum sistem de franare automata de urgenta, care actioneaza automat frana in momentul in care detecteaza apropierea periculoasa a unei persoane sau a unui vehicul din fata, de la viteza mare la viteza mica. In plus, sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare corecteaza proactiv pozitia volanului pentru a mentine vehiculul pe mijlocul benzii sale de rulare, in timp ce sistemul de avertizare pentru traficul din spate utilizeaza un senzor cu actiune 180 de grade, avertizand conducatorul auto de apropierea vehiculelor din spate.

Hyundai Tucson beneficiaza si de sistemul de monitorizare a unghiului mort, care urmareste traficul din jurul masinii, de functia de detectare a limitei legale de viteza, care monitorizeaza panourile si semnele de circulatie, amintind conducatorului auto viteza maxima cu care poate rula. Sistemul de capota activa retrage capota vehiculului in cazul unui impact frontal cu un pieton sau un biciclist pentru a amortiza impactul.

Hyundai Tucson Geneva 2015-002-floteautoO gama variata de sisteme de propulsie eficiente

Gama de motorizari include doua motoare pe benzina: 135 CP (1,6 litri GDI) si 176 CP (1.6 litri T-GDI)  si trei propulsoare diesel: 115 CP (1,7 litri), 136 CP (2,0 litri) si 184 CP (2,0 litri). Noul motor turbo 1,6 litri T-GDI 176 CP este asociat unei transmisii cu dublu ambreiaj in sapte trepte (7DCT) sau unei cutii manuale in sase trepte. Toate motorizarile au fost imbunatatite pentru a oferi manevrabilitate sporita si eficienta kilometrica, adaptandu-se normelor Euro 6.

Noul Tucson pentru piata europeana va fi produs in Europa

Modele Tucson destinate pietei din Europa vor fi produse in uzina Hyundai din Cehia, ca parte integranta a angajamentului sau in regiune. Increderea in calitatea produselor Hyundai realizate in Europa este confirmata de garantia de cinci ani fara limita de kilometri, unica in industrie, care va insoti fiecare nou model Tucson comercializat. Acest pachet include, de asemenea, cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari periodice ale vehiculului.

Noul Tucson va fi prezentat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2015, urmand a fi comercializat in Europa din a doua jumatate a anului.

Adaugati comentariu