Advertisement

Home Piaţa auto Autoturisme Honda CR-V, facelift de 2015 cu îmbunătățiri majore aduse stilului, performanțelor și tehnologiei

Honda CR-V, facelift de 2015 cu îmbunătățiri majore aduse stilului, performanțelor și tehnologiei

Trăsăturile principale ale modelului 2015 CR-V includ un nou motor diesel și o transmisie automată cu nouă trepte de viteză ce oferă un raport putere-emisii de neegalat; tehnologii în premieră; un nou sistem de conectivitate și infotainment; precum și un sistem de suspensie îmbunătățit și măsuri NVH pentru un șofat mai rafinat și mai dinamic.

CR-V 05Honda CR-V este deja unul dintre cele mai populare modele SUV vândute la nivel mondial. Peste 750.000 unități au fost vândute în Europa de la lansarea din anul 1997, dintre care aproximativ 50.000 în anul 2014. În primele noua luni ale anului trecut, modelul CR-V a fost cel mai bine vândut SUV la nivel mondial (Cifre Focus2Move – 515.326 vânzări la nivel mondial în perioada 1 ianuarie și 31 septembrie 2014). Modelul a devenit fundamental pentru succesul înregistrat de Honda în Europa, iar o gamă largă de îmbunătățiri aduse celei de-a patra generații CR-V va contribui la intensificarea aspectului său.

CR-V 2015 face parte din valul noii generații de vehicule avansate și sportive de la Honda, ceea ce demonstrează abordarea  privind ingineria și soluțiile tehnologice ce îmbunătățesc viața clienților săi. Noul aspect al modelului CR-V  a fost dezvoltat și proiectat pentru șoferii din Europa și va fi disponibil în showroom-uri începând cu primăvara anului 2015.

Principalele elemente cheie ale produsului:

  1. Propulsor și transmisie noi

CR-V 44Noul CR-V este oferit cu un motor diesel mai puternic precum și cu o transmisie automată cu nouă trepte de viteză, dotare opțională. Disponibil cu tracțiune integrală, noul și puternicul motor diesel 1.6 litri i-DTEC 160CP, ce face parte din seria Earth Dreams Technology, dezvoltă performanțe extraordinare și un nivel redus de emisii CO2.

Pentru a ajuta clienții să exploateze la maxim eficiența noului motor, noul CR-V este disponibil, de asemenea, și cu o transmisie automată cu nouă trepte de viteză. Împreună cu această transmisie automată, noul motor diesel 1.6 litri 160CP oferă cel mai bun raport putere-emisii comparativ cu orice propulsor disponibil in segmentul SUV.

  1. Sistem Honda Connect infotainment

CR-V 21Modelul 2015 CR-V prezintă noul sistem informatic şi audio Honda Connect. Sistemul Honda Connect oferă comoditate şi conectivitate atunci când sunteţi pe drum, dispunând de funcţii cheie ce includ DAB/FM/AM şi internet radio, conectivitate Bluetooth, navigare pe internet, navigaţie prin satelit şi cameră pentru deplasarea în marşarier.

Honda Connect este compatibil cu sistemul Android 4.0.4, cel mai popular sistem de operare pentru smartphone, şi dispune de funcţii familiare precum „pinch”, „swipe” şi „tap” – toate putând fi accesate cu ajutorul ecranului de 7”.

  1. Funcție de siguranță activă în premieră

CR-V 08CR-V 2015 va prezenta în premieră noul sistem Honda Intelligent Adaptive Cruise Control (i-ACC) ca parte a angajamentului Honda privind ”Safety for Everyone”.

Capabil să prezică și să reacționeze automat atunci când alte vehicule ”traversează” banda de circulație, bazat pe studii extinse privind comportamentul tipic al șoferilor europeni, i-ACC utilizează o cameră și un radar pentru a detecta poziția autovehiculelor din zona. Apoi, aplică un algoritm pentru a prezice probabilitatea ca autovehiculele de pe celelalte benzi să pătrundă pe banda dumneavoastră, permițând autovehiculului să reacționeze rapid, în siguranță și confortabil.

Noua Honda CR-V facelift 2015 poate fi comandată cu prețuri începând de la 20.990 euro fără TVA (25.028 euro cu TVA inclus) pentru varianta cu motorizare pe benzină, respectiv 22.190 euro fără TVA (27.515 euro cu TVA inclus) pentru varianta cu motorizare diesel. Noua versiune diesel 1.6 i-DTEC de 160 CP pornește de la 26.790 euro fără TVA (33.219 euro cu TVA inclus), în condițiile unui raport preț/echipare extrem de competitiv.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia Duster 3
Autoturisme

Test Dacia Duster 3. Buna vestire

Vino de citește, căci am veste grozavă de adus! A renăscut pentru...

Autoturisme

Pășește în viitor cu Ford: inovații și viziuni pentru mobilitate durabilă

Ford se află în fruntea industriei auto cu soluții inovatoare și viziuni...

Autoturisme

Renault deschide comenzile în România pentru Symbioz

Poziționat între Captur și Austral, Symbioz asigură Renault o prezență mai puternică...

Swift
Autoturisme

Test cu Suzuki Swift. Sho-Sho-Kei-Tan-Bi

Swift este unul dintre cele mai longevive și apreciate modele ale producătorului...