Advertisement

Home Piaţa auto Flotă verde Helixx deschide programul de abonamente

Helixx deschide programul de abonamente

Helixx, o companie globală de tehnologie axată pe revoluționarea fabricării vehiculelor electrice (EV), a deschis înregistrările pentru noul său program revoluționar de abonamente pentru vehiculele comerciale Helixx.

Inițiativa marchează un pas semnificativ în călătoria Helixx de a permite mobilitatea sustenabilă și rentabilă, adaptată pentru a satisface cerințele șoferilor de ultimă milă și a afacerilor. Pentru moment, programul său se desfășoară în marile centre urbane din Asia de Sud-Est, dar nu numai. Și vom explica.

Helixx se află în fruntea transformării fabricației de EV-uri cu tehnologia sa inovatoare „Factory in a Box”. Această abordare permite afacerilor de ultimă milă din întreaga lume să fabrice flote de vehicule Helixx printr-o licență tehnologică.

Operatorii de flote și șoferii de logistică terță pot începe acum călătoria cu Helixx preînregistrându-se pentru serviciul de abonament la vehiculele Helixx „înscrie-te și pleacă” prin pagina de start Helixx: helixx.tech/sign-up

Steve Pegg, Co-fondator și CEO al Helixx a declarat: „Helixx a fost proiectat de la zero pentru a oferi operatorilor de ultimă milă și șoferilor independenți din întreaga lume oportunitatea de a adopta mobilitatea electrică, fără a compromite rentabilitatea. Serviciul de abonament Helixx permite șoferilor să acceseze vehicule electrice fără probleme, asigurând o prezență neîntreruptă pe drum, contribuind în același timp la orașe mai curate și mai verzi pentru toată lumea.”

Serviciul de abonament Helixx

Serviciul de abonament la vehiculele Helixx „înscrie-te și pleacă” este conceput pentru a maximiza potențialul de electrificare a flotelor pentru șoferi, utilizatori și afaceri. Cu accent pe serviciile de mobilitate de ultimă milă, abonamentul Helixx oferă șoferilor acces rentabil la vehicule electrice, începând de la doar 0,25 dolari pe oră, fără achiziție inițială necesară. Cu cât utilizatorul conduce mai mult, cu atât devine mai rentabil pachetul.

După procesul de înregistrare, Helixx va oferi oportunități de testare a vehiculelor și va introduce un calculator al nivelului de costuri pentru abonament pentru a ajuta șoferii să ia decizii despre modul în care abonamentul Helixx se potrivește veniturilor lor curente.

Vehiculele Helixx sunt concepute pentru a satisface nevoile specifice ale flotelor de logistică, inclusiv pentru șoferii de e-commerce și de ride-hailing din cele mai dens populate orașe ale lumii. Primii clienți vor primi un discount pe viață la abonament de până la 40%. În plus, este dispoibil și un program de promovare, care le permite celor care recomandă serviciul să obțină o reducere de 10%.

Vehicule cu baterii de schimb

Gama de vehicule Helixx este alimentată de tehnologia de schimb rapid al bateriilor „range on demand”. Compania oferă, de asemenea, pachete de abonament cu zero costuri pentru întreținere. Dacă vehiculul este deteriorat sau are nevoie de reparații, grație unui pachet de schimb instantaneu vehiculul va putea reveni rapid pe drum.

Vehiculele Helixx sunt proiectate pentru a permite diverse configurări, satisfăcând diferite nevoi de transport, de la furgonete de livrare la modele de transport de persoane dedicate serviciilor de ride-hailing. Această versatilitate, combinată cu procese de fabricație streamline, face ca vehiculele Helixx să fie ușor de asamblat, întreținut și reparat, reducând timpul de nefuncționare pentru operatori și maximizând potențialul de câștig.

Arhitectura modulară revoluționară și sistemul de fabricație computerizată Helixx utilizează tehnologie de vârf pentru a simplifica producția de EV-uri și procesele de afaceri, reducând dependența de importurile scumpe de vehicule. Colaborând cu Siemens, Helixx își propune să înființeze o unitate pilot în Singapore în următoarele 24 de luni, care va deveni în cele din urmă sediul central global și Centrul de Comandă al Helixx.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

leasing operațional
Flotă verdeLeasing operaţional

Rabla Plus. Accesul companiilor de leasing operațional la eco-tichete va fi extins

Autoritatea Fondului pentru Mediu va extinde, în exerciţiul financiar 2025 – 2030,...

Flotă verde

Competiția Best Electric Car in Romania a desemnat câștigătorul ediției din acest an

Renault Scenic E-Tech a primit titlul Best Electric Car in Romania pentru...

Mercedes-Benz
Flotă verdeIndustrie auto

Mercedes-Benz renunță la proiectul unei linii de producție pentru modele electrice high-end

Scăderea vânzărilor de de mașini electrice atât în ​​Europa, cât și în...

emisiile
Administrare floteFlotă verde

Majoritatea flotelor europene riscă să rateze obiectivele obligatorii privind emisiile de CO2

Majoritatea companiilor europene sunt cu mult întârziate în ceea ce privește obligațiile...