Grătare cu stil – Jeep Wrangler și VW Transporter T4

Se spune că pe noi, românii, nimeni nu ne întrece la făcut grătare! Totuși, americanii și britanicii dovedesc că pot concura oricând cu ”spiritul liber” din balcani! Iată două grătare cu stil, care așteaptă micii!
Gratare floteauto

Habar n-au vesticii ce sunt micii! Littles, smalls, sau cum le-ar spune ei dacă ar ști ce-s ăia! DAR ce știu este să facă grătar. Există inclusiv campionate de făcut grătarul, care au transformat gratangiii în artiști. Însă nu numai cei care pregătesc friptura pot fi artiști, ci și cei care confecționează grătarul, așa cum descoperim în imaginile de mai jos.

Începem de peste ocean, unde americanii, patrioți prin definiție, au confecționat un grătat în forma celei mai emblematice mașini naționale: Jeep Wrangler! Cu două uși, pentru că ”small-șii” aka ”little-șii” nu au nevoie de prea mult spațiu ca să se pârpălească, și cu suprafață de lucru inclusiv pe capota motorului, în cazul în care soția preferă ceafa de porc.

Dincolo de aspectul util, însă, nebunia asta este o mică operă de artă, cu finisaje ca la carte și cu un preț de 350 de dolari americani. Dar stați! Asta nu e tot (așa cum ar spune teleshopping-ul inventat… tot de americani)! Mai adaugă încă 25 de dolari și primești varianta cu 4 uși și ampatament lung, pentru nesătulul din tine!

Citește aici testul cu VW Transporter T6.1!

Sigur, unii dintre noi nu vor să se destrăbăleze în curtea din spatele casei, iar alții sau la garsonieră și nu vor să afume balconul. Ei bine, pentru aceia, DM Motors, un parc auto din Darlington, Marea Britanie, vinde o rulotă cu grătar, un ansamblu ambulant cu formă de VW Transporter T4, roșu ca focul și gata să-ți pună o pernă sub cap după ce termini de flencănit micul.

Are și frigider, că poate asezonezi micu’ cu o bere ”la doi jumate”, dar costă ceva mai mult: aproape 7.000 de euro. Un preț de nimic pentru un sejur de vis!

Și, ca să încheiem în aceeași notă optimistă, dacă nu-ți surâde ideea de grătare cu stil (dar, în în cazul ăsta, nu înțeleg ce cauți pe acest articol), îți propun să-ți iei un Logan Camper de 15.000 de euro. N-ai nici grătar inclus, nici frigider, dar măcar ai un motor de 75 de cai și un pat dublu!

surse: motor1, facebook, autoexpert

Adaugati comentariu