Advertisement

ford trucks
Home Transporturi Ford Trucks livrează 16 autotractoare către Vlase Internațional

Ford Trucks livrează 16 autotractoare către Vlase Internațional

 

La câteva luni de la intrarea pe piața din România, Ford Trucks livrează o serie de 16 autotractoare catre Vlase Internațional.

 

Ford Trucks, constructor de vehicule comerciale cu o vechime de peste 55 de ani, vine pe piața românească cu o seria de AutoTractoare de o înaltă performanță. Consumul redus de combustibil, datorită puternicului motorului Ford Ecotorq, intervalele lungi între lucrările de service și conformitatea cu diferite opțiuni de remorci transformă seria AutoTractor într-un jucator redutabil pe piața vehiculelor comerciale din România.

 

Datorită caracteristicilor de siguranță activă nou dezvoltate și cabinei ergonomice, care îmbunătățește calitatea de operare a conducătorului auto, Seria Cap Tractor marca Ford este partenerul de încredere pentru cei care au în perspectivă transportul pe distanțe lungi.

 

Concepută de inginerii de la Ford și preferată în întreaga lume, rentabilitatea Seriei AutoTractor marca Ford participă în mod hotărâtor la creșterea profitabilității companiilor.

 

“Ford Trucks reprezintă angajamentul nostru față de creșterea profitabilității partenerilor din piața româneasca. Avem deja experința care ne dă siguranța alegerii celor mai potrivite soluții de business, iar camioanele Ford Trucks se constituie în cel mai potrivit sistem  de optimizare a costurilor care ceritifică creșterea profitabilității.” declara Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al Ford Trucks în România.

 

“Apreceim în mod deosebit colaboararea cu domnul Vlase. Suntem parteneri de mai bine de 20 de ani și împreună suntem convinși că participăm la creșterea calității serviciilor de transport pe piața românească.“ mai adaugă domnul Albarosa.

 

După o perioadă de testare de 3 luni si 30 000 de Kilometri, Vlase Internațional a decis achiziția a 16 Autotractoare Ford Trucks care vor fi utilizate în transport internațional cu cisternă.

 

Printre caracteristicile definitorii în luarea deciziei de achiziție s-a numărat experiența brandului și calitatea furnizorilor de componente Ford Trucks: „Ford a trecut prin două razboaie mondiale, iar furnizorii de ansamble și subansamble sunt renumiți, precum ZF pentru cutia de viteze sau Bosch, chiar dacă asamblarea se face, asa cum obisnuiesc si alti producatori renumiți, în Turcia.“, a explicat domnul Gheorghe Vlase administratorul companiei Vlase Internațional.

 

„Din punct de vedere tehnic și al exploatării FORD TRUCKS este o mașină prietenoasă și ușor de lucrat cu ea” mai adauga domnul Vlase.

 

Cele 16 autotractoare sunt echipate cu motor Motorul Ford Ecotorq de 13 litri de 480 CP cu o capacitate de cuplu de 2.500 Nm care oferă performanțe colosale cu un consum incredibil de redus de combustibil.

Cabina șasiului Ford Trucks este dotată standard cu o multitudine de opțiuni care asigură confortul șoferului și usurința în utilizare: aer condiționat, senzor ploaie, senzor faruri, cruise control, radio CD.

Ford Trucks

Vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat. Aceasta soluție profesională de monitorizare permite proprietarului să aibă la îndemână toate informaţiile tehnice şi operaţionale legate de vehicul (kilometraj, consum, poziţie, eficienta stil condus) si funcționează perfect integrat în orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent de informații.

Un alt aspect important este dat de faptul ca cele 16 vehiculele Ford Trucks sunt achiziționate cu contracte de service.

„Nu am teama de a ramane în drum, pentru ca Ford are și ateliere mobile. Am fost placut surprins de câte parteneriate are producatorul“, a precizat Gheorghe Vlase.

Rețeaua națională de service Ford Trucks, asigura clienților intervenții în cel mai scurt timp atât locatiile din tara (București, Constanța, Craiova, Timișoara, Arad, Deva și Brasov) cât și prin intermediul atelierelor mobile care se pot deplasa și pot derula intervenții pe teren, în cazul unui incident.

 

 

Cefin Trucks activează de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. În prezent Cefin Trucks își derulează activitatea prin trei divizii: Ford Trucks, Divizia de Camioane Rulate și Service.

Cefin Trucks este unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks – unul dintre cei mai mari constructori de camioane la nivel mondial. Rețeaua de distribuție si asistență tehnică Ford Trucks este prezentă în orașele București, Constanța, Craiova, Timișoara, Arad, Deva și Brasov, urmând ca până la finalul anului 2017, acoperirea teritorială să fie extinsă pentru toate zonele tării.

Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor marcilor. De asemenea, oferă consultanță în finanțarea achiziției beneficiind de parteneriate de tradiție cu societățile de leasing din România.

Nu în ultimul rând, Cefin Trucks include și cel mai mare service de camioane din România și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est. Acesta oferă servicii de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Afacerile din transporturi
BusinessTransporturi

Afacerile din transporturi au scăzut cu 7% în primele 4 luni din 2024

Cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor a...

Exporturile de mijloace de transport
Transporturi

Exporturile de mijloace de transport, în creștere cu 7% în primele 4 luni din 2024

Exporturile de mijloace de transport au crescut cu 7% în primele 4...

taximetrie
Transporturi

Consiliul Concurenţei doreşte o liberalizare a pieţei de taximetrie

Consiliul Concurenţei doreşte o liberalizare a pieţei de taximetrie, soluţia fiind, pe...

Star Taxi
Transporturi

Star Taxi își extinde serviciile în alte patru orașe. Are și un serviciu disponibil pentru companii

Star Taxi, cea mai mare aplicație de transport dezvoltată de o companie...