Ford Craiova întrerupe producția pentru o zi în secţia de motoare

Ca urmare a scăderii cererii de vehicule la nivel global, O parte dintre angajaţii secţiei de motoare a fabricii Ford din Craiova vor fi trimişi, vineri, 9 octombrie, în şomaj tehnic, a anunțat compania.
ford

Potrivit reprezentanţilor Ford România, trimiterea în şomaj tehnic a angajaţilor este generată de cererea de vehicule la nivel mondial, în condiţiile în care motoarele de la Craiova sunt produse pentru autovehicule ce se asamblează în diverse uzine Ford la nivel global.

„Vineri, 9 octombrie, este planificată o zi fără producţie în secţia de motoare. Astfel, o parte din angajaţii de aici se vor afla în şomaj tehnic. După cum am spus şi cu alte ocazii, volumele de producţie şi forţa de muncă se ajustează la cererea de piaţă. Ca atare, această situaţie este generată de cererea de vehicule la nivel mondial, în contextul în care motoarele de la Craiova sunt produse pentru vehicule Ford ce se asamblează în diverse uzine la nivel global”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Ford România, Ana Maria Timiş.

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Întârzieri nejustificate în proiectul Autostrăzii A8, tronsonul Târgu Mureș – Târgu Neamț

CORONAVIRUS. Noi restricții în Capitală. Pe listă, barurile, discotecile și cazinourile

România, pe ultimul loc în UE privind calitatea vieții și bunăstarea socială

 

 

Adaugati comentariu