Fonduri europene pentru Drumul de legătură dintre DN 71 și orașele Pucioasa și Fieni
DN 71

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a depus cererea de finanțare pentru elaborare studiului de fezabilitate destinat construirii Drumului de legătură dintre DN 71 și orașele Pucioasa și Fieni.

Valoarea totală a proiectului este de 4,18 milioane de lei, din care 85% contribuția Uniunii Europene din Fondul European de Dezvoltare Regională – 3 milioane de lei, 15% contribuția națională – 529.629,39 lei, restul de 651.687,37 lei reprezentând cheltuieli neeligibile inclusiv TVA.

Finanțarea nerambursabilă ar putea fi alocată prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare – Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil și eficient, Obiectiv Specific OS 2.2 Apel de proiecte pentru Dezvolatrea infrastructurii rutiere – sprijin pregătire proiecte de investiții, Operațiunea – Creșterea accesibilității zonelor cu o conectivitate redusă la infrastructura rutieră a TEN-T.

Potrivit CNAIR, obiectivul specific al proiectului este asigurarea optimizării traficului rutier și a accesibilității în zonele urbane ale orașelor Pucioasa și Fieni.

Durata proiectului pentru elaborarea documentației destinate construirii Drumului de legătură între DN 71 și orașeșe Pucioasa și Fieni este de 23 luni.

 

CITEȘTE ȘI:

Asociația Societăților de Leasing Operațional (ASLO) aniversează 10 ani de activitate

Piața de leasing operațional și-a continuat creșterea; peste 77.000 de vehicule în administrare la finalul anului 2021

 

 

Adaugati comentariu