Flota ”verde” a Deloitte Belgia a ajuns la 240 automobile Mini Electric

Flota firmei de audit Deloitte Belgia va crește cu 140 de automobile Mini Electric, care vor fi adăugate celor 100 de unități achiziționate în august 2020, a anunțat BMW.Deloitte Belgia

Potrivit constructorului auto german, odată cu integrarea în flotă a noilor autoturisme ”verzi”, 26% dintre angajații companiei folosesc acum un vehicul electric.

Mini-urile complet electrice, cu oglinzile retrovizoare verzi în culoarea Deloitte, sunt deosebit de populare în rândul noilor angajați.

„Popularitatea modelelor electrice în cadrul Deloitte merge mână în mână cu o cerere tot mai mare pentru vehicule hibride”, a adăugat BMW. Producătorul auto a mai arătat că, până în luna iunie 2021, comenzile pentru vehiculele electrice și hibride au reprezentat 88% din totalul mașinilor din flota Deloitte .

Pentru reîncărcarea flotei de Mini Electric, compania dezvoltă structuri ad hoc și are 540 de puncte de reîncărcare în Belgia.

„Toate investițiile noastre în mobilitate durabilă fac parte din obiectivul Deloitte de a fi neutru în CO2 până în 2030. Deoarece flota noastră reprezintă 70% din amprenta de carbon, fiecare pas mic și mare ne apropie de neutralitatea carbonului. Faptul că unul din patru noi angajați alege acum o mașină electrică îmi oferă deplin încredere că suntem pe drumul cel bun pentru a face din Deloitte un pionier în mobilitatea durabilă”, a precizat Piet Vandendriessche, CEO Deloitte Belgia.

 

CITEȘTE ȘI:

Şase din zece antreprenori români nu resimt creşterea economică de 13%. Analiză Ciel România

Afacerile din comerţul cu autovehicule și motociclete au crescut cu 34% în primele 7 luni

 

Adaugati comentariu