Flotă record de 135 MINI livrată în România

Sfârşitul de an a marcat vânzarea unei flote fără precedent pentru BMW Group România şi dealerul MINI Automobile Bavaria Băneasa: 135 de autovehicule MINI devin flota oficială a glo, cel mai nou și mai inovator produs de încălzire a tutunului destinat fumătorilor adulți din portofoliul British American Tobacco, liderul pieței tutunului din România.MINI

Flota va fi compusă din 120 de modele Cooper Hatch 5 uşi şi din 15 Cooper D Countryman. Acest eveniment marchează o serie de recorduri absolute pentru BMW Group România: este cea mai mare flotă MINI din Europa de Sud-Est, cea mai mare flotă BMW Group în România şi, implicit, cea mai mare livrare punctuală către un client. Cele 135 de automobile s-au livrat pe parcursul a două săptămâni, în lunile noiembrie şi decembrie.

“Faptul că mașinile vor fi folosite ca un instrument promoţional, arată atractivitatea mărcii noastre. Factorul cool al modelor MINI este neegalat în segment. Şi este completat de o foarte puternică ofertă de servicii, care include soluţii de finanţare şi service avantajoase”, a declarat Wolfgang Schulz, director general BMW Group România.

Flota 135 MINI BAT

Adaugati comentariu