Flota Poliţiei din Dubai valorează milioane de dolari dolari. De la Bugatti Veyron, la Lamborghini Aventador

Dubai este locul unde celor bogaţi le place să-şi etaleze averea, în special în ceea ce priveşte modalitatea de transport. În aceste condiţii, nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni faptul că Poliţia are, la rândul ei, o flotă ce valoarează 6,5 milioane de dolari.

 

 

Handout picture showing a Dubai police Lamborghini AventadorPrintre modelele din dotare, se află şi unul dintre cele mai rapide autovehicule din lume, Bugatti Veyron 16.4, care atinge o viteză de 320 km/oră. Poliţia mai deţine, de asemenea, în flotă şi alte mărci, precum Brabus B63S Widestar G-Wagen, McLaren 12C, Aston Martin One-77, Lamborghini Aventador, Audi R8, Ferrari FF, SLS AMG, Bentley Continental, un Ford Mustang şi un Nissan GT-R.

 

A police officer stands near a Mercedes car used by Dubai police, during the Arabian Travel Market exhibition in DubaiPe de altă parte, Poliţia din Dubai este considerată şi cea mai progresistă din ţările arabe, agenţi ei fiind specializaţi în drept. În acelaşi timp, peste jumătate din echipele forţelor de ordine sunt formate din femei.

 

 

 

Adaugati comentariu