Flotă în leasing operațional pentru compania Apă-Canal Ilfov

Societatea Apă-Canal Ilfov a lansat licitația pentru desemnarea companiei de leasing operațional care să-i furnizeze o flotă de 11 vehicule pentru defășurarea activității.
leasing operațional

Potrivit anunțului de participare publicat în SICAP, noua flotă va fi compusă din 3 utilitare tip Mini Van, 7 berline și o utilitară tip Mini Truck.

Valoarea totală estimată a contractului este de 743.850 lei, criteriul de atribuire fiind cel mai mic preț.

Autoritatea contractantă solicită o garanție de participare de 7.000 de lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de  participare este data de 17 septembrie 2020.

Ce reprezintă finanțarea prin leasing operațional

Prin intermediul produsului de leasing operațional, o companie specializată pune la dispoziția firmelor mașinile de care acestea au nevoie pentru a-și derula activitatea, în schimbul achitării unei rate, calculate în funcție de rulajul anual și de durata contractului.

Astfel, compania plătește doar pentru ceea ce utilizează, iar la finalul contractului returnează mașinile fără a-și mai asuma riscul de revânzare.

Pentru contractele de leasing operațional nu se solicită avans, sunt percepute chirii fixe pe întreaga perioadă de contract cu condiția ca parametrii ”perioada” și ”kilometrajul” să rămână constanți. Garanțiile suplimentare (depozite, bonuri la ordin, scrisori de bonitate) sunt solicitate în mod exceptional, în funcție de bonitatea companiei.

In plus, autovehiculele nu sunt înregistrate ca active în contabilitate, iar la final clienții nu trebuie să achite valoarea reziduală.

 

CITEȘTE ȘI:

Traficul în zona Pasajului Mogoşoaia va fi bulversat timp de o lună şi jumătate!

Autostrada Unirii A8. Licitație pentru proiectarea tronsonului Tg. Neamț – Iași – Ungheni

Autostrada Ploiești-Brașov. Licitație pentru completarea Studiului de Fezabilitate

 

 

Adaugati comentariu