Flota Direcţiei Generale Anticorupţie, completată cu 20 de autovehicule

Direcţia Generală Anticorupţie a achiziţionat, printr-o procedură de licitaţie deschisă, 20 de autovehicule pentru investigaţii, operaţiuni sub acoperire şi teste de integritate.
trafic

În acest sens, DGA a atribuit pe 27 iulie trei contracte de furnizare „autovehicule pentru munca operativă”, cu o valoare totală de 1.585.990 de lei, fără TVA. Criteriul de atribuire a contractelor a fost preţul cel mai scăzut.

Un contract cu o valoare totală finală de 630.490 de lei, fără TVA, a fost atribuit societăţii Porsche România, un alt contract, de 647.130 de lei, fără TVA, a fost atribuit societăţii Ţiriac Auto, iar al treilea contract, de 308.370 de lei, fără TVA, a fost atribuit Rădăcini Motors.

Principala modalitate de finanţare a contractelor este Fondul pentru Securitate Internă (finanţare naţională şi finanţare externă nerambursabilă). Durata contractelor este de 150 de zile de la data atribuirii acestora.

Autovehiculele furnizate trebuie să fie noi, fabricate în anul 2016 şi să nu mai fi fost înmatriculate.

Direcţia Generală Anticorupţie este structura specializată a Ministerului Afacerilor Interne pentru prevenirea şi combaterea corupţiei în rândul personalului ministerului.

 

Adaugati comentariu