Flotă de 12 autoturisme pentru CNSAS, din care două plug-in hybrid

Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) a lansat licitația pentru achiziția unui număr de 12 autoturisme, din care două vor fi plug-in hybrid.CNSAS

Valoarea totală estimată a contractului, cu o durată de 6 luni, este de 929.386,55 lei fără TVA, cu finanțare de la bugetul de stat, la care se adaugă 9 vouchere Rabla Clasic (55.500 lei) și două eco-tichete Rabla Plus (52.000 lei).

Achiziția este împărțită în două loturi:

  • Lotul 1 – Zece autoturisme model berlină, cu o valoare estimată de 694.932,77 lei, în criteriul de atribuire prețul având o pondere de 90%, iar garanția produsului, de 10%.
  • Lotul 2 – Două autoturisme plug-in hybrid, cu o valoare estimată de 234.453,78 lei, în criteriul de atribuire prețul având o pondere de 90%, iar garanția produsului, de 10%.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 14 aprilie 2022.

”Pentru fiecare lot, în situația în care există două sau mai multe oferte clasate pe primul loc cu punctaje totale egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obţinut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. În situaţia în care egalitatea se menţine, autoritatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare şi oferta câștigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mică”, a precizat CNSAS.

 

CITEȘTE ȘI:

Guvernul, la inițiativa Transporturilor, propune majorarea amenzilor pentru lipsa rovinietei. Proiect de lege

Consiliul Concurenţei analizează preluarea controlului asupra Porsche Bank România de către Dan Ostahie

 

 

Adaugati comentariu