Flota companiei Apa Oltenia creşte cu 18 utilitare, finanţate din fonduri europene

Compania "Apa Oltenia" se pregăteşte să-şi reînnoiască parcul de utilitare, intenţionând să achiziţioneze prin licitaţie 18 vehicule.
IMM Leasing

Contractul, cu o valoare de 5,5 milioane de lei, cuprinde atât furnizarea mijloacelor de transport necesare desfăşurării activităţilor curente ale societăţii, cât şi montaj, punere în funcţiune, instruirea personalului şi asistenţă tehnică pentru întreţinere şi reparaţii în perioada de garanţie.

Astfel, vor fi achiziţionate:
– 3 utilitare cu platformă;
– 2 autobasculante de 11-12 tone;
– 1 utilitară cu 24-30 de locuri pentru transportul persoanelor;
– 5 utilitare pentru transportul deşeurilor de maximum 5 m3;
– 6 utilitare cu cinci locuri;
– 1 platformă de transport de 40-50 tone;
– 1 echipament de transport pentru hipoclorit.

Durata contractului este de 32 de luni, din care 8 luni furnizarea, montajul şi punerea în funcţiune a vehiculelor, şi 24 de luni garanţia de conformitate.

Potrivit Companiei Apa Oltenia, în criteriul de atribuire, preţul are o pondere de 80%, iar garanţia comercială acordată pentru fiecare tip de bunuri incluse în contract, de 20%.

Achiziţia va fi finanţată din fonduri europene nerambursabile prin Program Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020, bugetul de stat şi local, precum şi din contribuţia proprie a companiei.

Pentru a putea participa la licitaţia, ofertanţii trebuie să demonstreze că au înregistrat o medie a cifrei de afaceri globale pe ultimii trei ani financiari (2017, 2018, 2019) de cel puţin 9,5 milioane de lei. Totodată, ofertantul va face dovada că în ultimii trei ani, împliniţi la data termenului-limită stabilit pentru depunerea ofertelor, a furnizat şi pus în funcţiune produse similare, relevante în raport cu obiectul contractului, in valoare cumulată de cel puţin 4,5 milioane de lei (incluzand preţul produselor şi valoarea serviciilor auxiliare aferente instalării/montajului, punerii in funcţiune şi testării acestora).

Garanţia de participare solicitată este de 54.580 lei, iar cuantumul celei de bună execuţie este de 10 % din preţul contractului, fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 26 octombrie 2020.

 

CITEȘTE ȘI:

Schemele de garanţii pentru companii ar putea fi prelungite şi în 2021

Ordonanța privind eșalonarea la plată a obligațiilor fiscale restante, prezentată în Guvern

Germania a inclus România pe lista zonelor de risc epidemiologic

 

 

Adaugati comentariu