Flota companiei Aeroporturi București crește cu 11 utilitare. Ar fi fost necesare 45 de unități în total

Compania Națională Aeroporturi București SA a achiziționat prin licitație un număr de 11 autoutilitare pentru derularea activității, valoarea vehiculelor fiind de 256.736 de euro.
Aeroporturi București

Achiziția face parte dintr-un proiect mai mare, de 1,5 milioane de euro, divizat în patru loturi, care însumează 45 de autoutilitare, dar au fost atribuite până acum doar contractele pentru loturile 2 și 3.

Astfel, potrivit anunțului publicat pe platforma de achiziții publice, SICAP, Aeroporturi București SA a achiziționat 5 camionete mixte (lotul 2) de 3,5 t, cu cabina dubla și benă (maximum șapte locuri) de la compania Business Development Team, valoarea contractului fiind de 128.480 de euro. În criteriul de atribuire, prețul a avut o pondere de 85%, iar garanția extinsă peste cea minimă de 24 de luni, de 15%.

În același timp, autoritatea contractantă a achiziționat și 6 autoutilitare mixte (lotul 3), tip furgonetă carosată, cu cabină dublă (maximum cinci locuri) de la Roadhill Automotive, valoarea contractului fiind de 128.256 de euro. Și în acest caz, în criteriul de atribuire, prețul a avut o pondere de 85%, iar garanția extinsă peste cea minimă de 24 de luni, de 15%.

Durata celor doua contracte încheiate este de 8 luni

Potrivit Aeroporturi București SA, nu au fost atribuite Lotul 1 – 32 de autoutilitare de teren, caroserie tip pick-up, tracțiune 4×4, cabină dublă, transmisie automata (cinci locuri) cu o valoare estimată de 1,12 milioane de euro și, respectiv, Lotul 4 – 2 autoutilitare mixte, tip furgoneta carosata, cabina simpla (maximum trei locuri), cu o valoare estimată de 53.150 de euro.

Și în cazurile loturilor 1 și 4, în criteriul de atribuire prețul avea o pondere de 85%, iar garanția extinsă, de 15%.

 

CITEȘTE ȘI:

Afacerile din comerțul cu autovehicule și motociclete au scăzut cu 8,7% în 2020

Pentru reabilitarea Podului de la Cernavodă nu vor fi impuse restricţii în sezonul estival

 

 

 

Adaugati comentariu