Advertisement

arval
Home Finanţare Leasing operaţional Flota Arval România a înregistrat, în 2016, o creştere de 9%

Flota Arval România a înregistrat, în 2016, o creştere de 9%

Compania de leasing operaţional cu servicii incluse Arval şi-a consolidat poziţia pe piaţa din România, înregistrând un avans de 9% al flotei de vehicule şi o creştere de 23% a numărului de clienţi.

La nivel global, creşterea organică a flotei Arval, companie deţinută în totalitate de BNP Paribas, a fost de 8,4% în anul 2016, depăşind semnificativ ţinta de creştere medie iniţială de 6%. Avansul a fost susţinut de majoritatea pieţelor Arval. Cele istorice, din Franţa, Marea Britanie, Spania şi Italia, au urcat  cu 7%, iar altele au înregistrat creşteri de două cifre, precum cele din Austria (15%), Brazilia (14%), Ungaria (10%), Luxemburg (13%), Polonia (15%) şi Republica Cehă (19%).

arval_1De-a lungul anului, Arval a lansat programul european de intregrare GE Fleet Services, ce a fost achiziţionat de companie la finalul anului 2015. Incluzând mai mult de 160.000 autovehicule în 12 ţări, acest program continuă, iar peste 900 de angajaţi s-au alăturat companiei.

Arval este prezent în 28 de ţări, ca urmare a achiziţionării grupului Relsa în Brazilia şi alianţei cu acesta în Peru şi Chile. Cu aproximativ 30.000 de autovehicule în administrare în aceste trei ţări, Arval îşi consolidează poziţia în America Latină.

The Element-Arval Global Alliance – piatra de temelie a afacerilor internaţionale ale companiei – se extinde prin întâmpinarea unui nou membru, RDA Renting, ce operează în Argentina şi Uruguay. The Alliance cuprinde astăzi 50 de ţări şi oferă flotelor internaţionale un nivel de înaltă calitate.

Un milion de autovehicule în leasing

Toate acestea au condus compania către un milion de autovehicule în leasing operaţional în luna noiembrie a anului trecut.

„2016 a fost un an extraordinar pentru Arval. Atingerea cifrei de un milion de autovehicule în flota Arval a marcat un moment memorabil în istoria companiei noastre. Ea simbolizează succesul strategiei şi angajamentul constant al echipei noastre“, afirmă Philippe Bismut, CEO Arval.

Compania şi-a consolidat poziţia şi pe piaţa din România, înregistrând o creştere de 9% a flotei în leasing operational full-service şi o impresionantă creştere de 23% a numărului de clienţi.

dan-boiangiu-arval2016 s-a aliniat tendinţei exacte a ultimilor ani ai Arval România, aducând creşteri sistematice ale flotei, ale numărului angajaţilor şi noilor clientţ, precum şi o creştere a performanţei şi consistenţei afacerii noastre. Preocupările noastre constante faţă de nivelul de expertiză a consultanţilor noştri şi excelenţa în livrarea serviciilor au constituit bazele acestei creşteri”, arată Dan Boiangiu, general manager Arval România.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

arval
Leasing operaţional

Observatorul Arval pentru Mobilitate 2024: 9 din 10 manageri spun că flotele lor vor crește sau vor rămâne stabile în următorii 3 ani

Majoritatea companiilor românești rămân încrezătoare în viitorul flotelor lor, 88% anticipând stabilitate...

Hidroelectrica
Leasing operaţional

Mega-flotă de 212 autovehicule în leasing operațional pentru Hidroelectrica. Cât va costa

Compania Hidroelectrica SA va închiria un număr de minim 212 autovehicule în...

Romgaz
Leasing operaţional

Romgaz contractează o flotă de 30 de utilitare 4×4 în leasing operațional

Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz intenționează să contracteze un număr de...