Firmele admise de AFM pentru Rabla şi Rabla Plus

Ca urmare a aprobării dosarelor de finanţare în şedinţa Comitetului de Avizare din data de 19 iulie 2017, Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat listele cu persoanele juridice acceptate în Programul Rabla şi în Programul Rabla Plus 2017.Rabla Local

În această etapă, pentru Programul Rabla au fost acceptate 376 de dosare pentru 920 autovehicule şi o contestaţie pentru un autovehicul.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 19 dosare pentru 65 autovehicule, dintre care 63 autovehicule pur electrice şi 2 electrice hibride.

Listele persoanelor juridice acceptate în programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secţiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus 2017.

De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare în cadrul Programelor Rabla şi Rabla Plus până la data de 29 septembrie 2017.

 

 

Adaugati comentariu