Fiat 500 pentru handbalistele de la CSM București

Pentru plimbările prin oraș, echipa de handbal CSM București a ales Fiat 500. Flota de 8 buburuze care a fost predată ieri la sediul Auto Italia va fi folosită de fete timp de 12 luni.
CSM Bucuresti si Fiat 500

Ce vehicul îți alegi când vrei să parchezi în locuri strâmte? Un Fiat 500 lung de 3,57 m. Asta au gândit oficialii clubului de handbal CSM București, și, în consecință, le-au oferit jucătoarelor străine din lotul echipei câștigătoare a Ligii Campionilor câte o buburuză timp de un an.

CSM Bucuresti si Fiat 500

Cele opt sportive care vor ”fenta” traficul la volanul unui 500 sunt Andrea Lekic, Dragana Cvijic, Jelena Grubisic, Itana Grbic, Andrea Klikovac, Elizabeth Omoregie, Carmen Martin și Linnea Torstensson. Nivelul de echipare intermediar Lounge le oferă sistem multimedia cu ecran tactil de 5 inci, cu funcție Bluetooth, porturi USB, AUX-IN și 6 difuzoare. În plus, servodirecția electrică DualDrive, excepțional de ușoară în modul ”City”, permite efectuarea manevrelor de parcare cu… un deget!

Fiat 500 electric în teste! Când poate fi comandat?

Atipic pentru autoturismele atât de compacte: exemplarele primite de fete au motoare cu 4 cilindri, deci bine echilibrate și silențioase în funcționare. Acestea au capacitatea de 1,2 l și dezvoltă 69 CP, o valoare arhi-suficientă pentru deplasările urbane.

Gabriela Szabo, Director General CSM București: ”Știm cât de mult contează lucrul în echipă, iar echipa noastră, de astăzi, s-a mărit. Suntem fericiți că am semnat parteneriatul cu Fiat și sunt convinsă că de acum încolo vom fi și mai puternici. Ne dorim ca această colaborare să fie una de bun augur pentru ambele părți implicate și sperăm să parcurgem un drum cât mai lung împreună”.

Clubul Sportiv Municipal din București este singurul din țară care a reușit să cucerească Liga Campionilor la handbal feminin.

 

 

Adaugati comentariu