DN 21A se închide din nou între Bărăganu şi Ţăndărei

Începând din data de 12 iunie 2018, se închide circulaţia rutieră pe DN21A, pe sectorul de drum cuprins între km 0+000 (Bărăganu) – km 21+126 (Ţăndărei), pentru execuţia lucrărilor de reparaţii sistem rutier – sector experimental reciclare la rece.
Târgu Mureş

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), execuţia acestor lucrări presupune închiderea traficului rutier pentru toate categoriile de autovehicule.

Pe durata execuţiei lucrărilor, circulaţia se va desfăşura pe relaţia Bărăganu – Ţăndărei şi retur, astfel: DN21 (Bărăganu – Slobozia), km 89+680 –DN2A (Slobozia – Ţădărei), km 90+250

Reprezentanţii CNAIR nu au anunţat cât timp vor dura lucrările, dar sfătuiesc participanţii la trafic să respecte semnalizarea temporară a acestora.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

 

 

Adaugati comentariu