Domneşti, Voluntari şi Pantelimon ies din caratină sâmbătă seara. Popeşti-Leordeni a ieșit de vineri

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat, vineri, hotărâri de încetare a măsurii de carantină zonală pentru localitățile Popeşti-Leordeni, Domneşti şi Voluntari. Totodată, în urma evaluării analizei de risc a comunităţii din oraşul Pantelimon, a fost avizată măsura de ridicare a carantinei zonale și pentru oraşul Pantelimon începând de sâmbătă seară.
Poliția Rutieră

Potrivit datelor publicate de Prefectura Ilfov, incidenţa cazurilor de Covid-19 la mia de locuitori a fost vineri de 5,76 în Popeşti-Leordeni, 4,47 în Domneşti, 4,75 în Voluntari şi 3,08 în Pantelimon.

Localitatea Popeşti-Leordeni a intrat în carantină pe 19 martie, pentru o perioadă de 14 zile. Măsura a fost prelungită din 2 aprilie pentru două săptămâni şi din 16 aprilie cu şapte zile.

Localitățile Domneşti, Pantelimon şi Voluntari au intrat în carantină, pentru o perioadă de 14 zile, începând din 20 martie. Carantina zonală s-a prelungit cu 14 zile pentru cele trei localităţi, începând din 3 aprilie şi din 17 aprilie cu 7 zile.

 

CITEȘTE ȘI:

Luni, 26 aprilie, încep înscrierile în programele Rabla Clasic și Rabla Plus. Anunțul AFM

Schemele de ajutor de stat lansate anul trecut au salvat 11% dintre companiile românești

Un nou contract pentru Autostrada de Centură A0, pregătit pentru semnare. 17 km, între Dragomireşti și Corbeanca

 

 

Adaugati comentariu