DN 3 va fi lărgit între orașul Pantelimon și intersecția cu DJ 301B

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) intenționează să lărgească DN 3 București - Lehliu - Călărași, pe sectorul cuprins între orașul Pantelimon (de la sensul giratoriu) și intersecția cu DJ 301B, șoseaua care duce spre comuna Cozieni și Mânăstirea Pasărea.DN 3

CNAIR a lansat deja în SEAP licitația pentru realizarea studiului de fezabilitate aferent proiectului, valoarea contractului fiind cuprinsă între 806.164,35 lei și 949.000,51 lei.

În cadrul contractului, sunt prevăzute realizarea expertizei tehnice pentru sectorul din DN 3 aferent proiectului și a Studiului de Fezabilitate pentru lărgirea drumului național.

Criteriul de atribuire este bun cel mai bun raport calitate – preț, în care componenta financiară are o pondere de 70%, experienţa deţinută de managerul de proiect, de 15%, iar planificarea adecvată a resurselor tehnice şi umane în corelare cu specificul şi complexitatea activităţilor desfăşurate în cadrul contractului, tot de 15%.

Durata contractului este de 8 luni, finanțarea urmând a fi asigurată din fonduri europene prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

Pentru a putea participa la licitație, ofertanții trebuie să demonstreze că cifra de afaceri anuală totală pentru fiecare din exerciţiile financiare aferente anilor 2019, 2020 și 2021 a fost de minim 400.000 lei. Totodată, trebuie să facă dovada că au dus la bun sfârşit, în ultimii 3 ani, servicii de elaborare şi/sau revizuire şi/sau actualizare şi/sau completare de Studii de Fezabilitate şi/sau Proiecte tehnice şi/sau (Proiecte Tehnice şi Detalii de Execuţie) pentru lucrări de construcţie nouă şi/sau modernizare şi/ sau lărgire aferente drumurilor naţionale şi/ sau drumurilor expres şi/sau autostrăzilor și/sau drumurilor județene, în valoare cumulată de minim 400.000 lei fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 4 aprilie 2023.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Șase oferte pentru proiectarea și construcția tronsonului 2 al autostrăzii Sibiu – Făgăraș

Despăgubiri de 2 milioane de euro pentru RCA sunt achitate zilnic asiguraților din România

 

 

 

Adaugati comentariu