DKV extinde parteneriatul cu LUKOIL România

După ce a încheiat parteneriatul cu LUKOIL România, furnizorul de servicii DKV ajunge la un total de 700 de stații de alimentare în țara noastră.DKV Euroservice România a extins, începând cu acest an, colaborarea cu LUKOIL România, astfel încât toți utilizatorii DKV CARD să poată alimenta fără numerar în oricare dintre cele peste 300 de stații de distribuție carburanți operate de compania petrolieră în țară.

Totodată, rețeaua de distribuție de puncte de acceptanță DKV a continuat să crească și în cazul altor parteneri existenți, cum ar fi MOL sau OMV/Petrom.

Lukoil este unul dintre cei mai mari distribuitori de carburanți de pe piață, cu o rețea vastă de stații. Odată cu această extindere a colaborării, numărul total de benzinării unde se poate alimenta cu DKV CARD în România s-a dublat, ceea ce înseamnă că suntem și mai aproape de clienții noștri, pe orice rută aleg. Creșterea numărului de parteneri și a punctelor de acceptanță din România este un element important în strategia de dezvoltare DKV pe plan local,  cu atât mai mult acum, când scăderea TVA creează premizele favorabile pentru ca transportatorii să alimenteze în țară”, a declarat Robert Vass, Country Manager DKV Euro Service România.

Adaugati comentariu