Digitalizare în transportul public din Cluj-Napoca. Hartă cu poziția în timp real a vehiculelor

Compania de Transport Public Cluj-Napoca a pus la dispoziția călătorilor o hartă live care arată traseele și poziția vehiculelor în timp real, cu o rată de actualizare a datelor de 20 de secunde.hartă

Harta poate fi consultată pe site-ul Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, putând fi vizualizate traseele tuturor mijloacelor de transport, precum tramvaie, autobuze și troleibuze.

Informațiile afișate sunt extrase din platforma de management de flotă pe care CTP Cluj-Napoca o operează și sunt corelate direct cu toate operațiunile pe care angajații companiei le fac zilnic: stabilirea traseelor și a stațiilor aferente, stabilirea orarelor, planificarea și alocarea la traseu.

Odată selectat numărul traseului dorit, ruta acestuia este marcată pe hartă și călătorii pot vedea câte mijloace de transport sunt pe acea rută, poziția GPS în timp real și momentul actualizării, numărul de parc, viteza cu care se deplasează și stația spre care se îndreaptă. Există opțiunea de TUR-RETUR, astfel încât călătorii să aibă acces la informațiile dorite. Actualizarea datelor se face la fiecare 20 de secunde.

Harta va fi în curând disponibilă și în aplicația Tranzy, care poate fi descărcată atât pe iOS, cât și pe Android, din magazinele virtuale sau de pe https://tranzy.app/ .

 

 

CITEȘTE ȘI:

Surpare de terasament pe DN 1, în zona localității Breaza. Traficul rutier este restricționat

Înmatriculările noi de vehicule pentru pasageri, în scădere cu 12,3% în T4/2022

 

 

Adaugati comentariu