Deschide portiera către o nouă aventură urbană, la volanul noului Volvo V40

Volvo V40 este autoturismul compact ce se remarcă prin modelul tineresc, autentic și plin de caracter, prin designul inedit, cu accentuarea liniilor verticale, ce îi evidențiază aerul modern, dar și prin agilitate și tehnologie intuitivă. Totul, în timp ce îți oferă același standard deosebit de siguranță pentru care este renumit producătorul scandinav.

Volvo V40 este dotat cu tehnologia inovatoare City Safety, concepută special pentru evitarea coliziunilor. Aceasta folosește tehnologia radar și camerele pentru sesiza eventuale pericole. Acestea pot veni din partea celorlalte vehicule participante la trafic, dar și a pietonilor, a cicliștilor care rulează pe șosea și chiar a animalelor mari din calea ta. Atunci când o coliziune e iminentă, primești un avertisment, iar dacă nu reacționezi imediat, sistemul frânează automat.

Tot pentru a te menține în permanență în siguranță, Volvo V40 îți permite controlul tracțiunii în viraje, ajutându-te să rămâi în siguranță atât în oraș, cât și în afara lui. Iar cu ajutorul farurilor în formă de „T”, pe care probabil le cunoști, ai vizibilitate crescută în timpul nopții.

Cu Volvo V40 conduci confortabil chiar și în condiții de aglomerație în trafic, datorită opțiunii de Autopilotul adaptiv cu Queue Assist, ce permite condusul sigur și confortabil urmărind vehiculul din față în cozile din trafic.

Care este prețul unui Volvo V40?

Oferta de prețuri pentru un Volvo V40 este disponibilă la dealerii Volvo din România, aceasta variind în funcție de modelul ales și de dotările sale. Poți solicita chiar acum o ofertă dealer-ului tău local Volvo: în România există dealeri Volvo atât în București, cât și în Timișoara, Constanța și Iași.

Volvo V40 este autovehiculul perfect pentru viața de oraș, fiind creat în jurul nevoilor tale: o combinație perfectă între designul scandinav, cu linii simple și bine definite, și tehnologia smart, ce face ca totul să fie mai simplu pentru tine. Noul Volvo V40 este despre tine, pentru viața de oraș, având un singur țel. Să-ți simplifice existența.

Fie că îl vei conduce zilnic la serviciu sau în mini-excursiile de weekend sau în vacanțele tale alături de familie, poți fi sigur că vei beneficia de un maxim siguranță și de confort, cu orice model de autoturim Volvo pe care îl vei alege. Te vei bucura, de asemenea, de design-ul tineresc, autentic și plin de caracter al acestui autovehicul atât de apreciat pentru calitățile sale.

Dacă dorești să testezi un autoturism Volvo V40, programează chiar acum un Test Drive la cel mai apropiat agent – te vei putea bucura de o experiență personalizată, beneficiind de asistență profesionistă.

Adaugati comentariu