Depunerea cererilor de eșalonare a datoriilor va fi prelungită până la 15 ianuarie 2021

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, va propune, în şedinţa din această săptămână a Guvernului, prelungirea până la 15 ianuarie 2021 a termenului limită până la care companiile pot depune cereri de eșalonare a datoriilor cumulate în perioada pandemiei.datorii

„Data limită pentru cererile de eșalonare a datoriilor acumulate de companii de la începutul stării de urgenţă până la data de 25 octombrie era 15 decembrie. Voi propune în şedinţa de guvern din această săptămână prelungirea acestei date până la 15 ianuarie. Mediul de afaceri spune că are nevoie de mai mult timp, iar din punctul nostru de vedere, execuţia bugetară stă bine şi vom prelungi acest termen limită până la care se pot depune aceste cereri de reeşalonare”, a declarat Florin Cîţu.

Ministrul Finanţelor s-a întâlnit, luni, cu membri ai Consiliului Consultativ Economic al Consiliului Judeţean (CJ) Timiş şi a avut o consultare cu unii dintre cei mai mari investitori din judeţ.

Consiliul Consultativ Economic, creat în jurul CJ Timiş, este un organism menit să faciliteze dialogul dintre administraţia judeţeană şi mediul de afaceri, pentru susţinerea investiţiilor private din judeţ. Acesta numără 17 membri, între care Clubul Economic German, Centrul de Afaceri Româno – Francez, Camera de Comerţ Italiană, Uniunea Naţională a Patronatelor cu Capital Privat din România sau Patronatul Naţional Român.

 

CITEȘTE ȘI:

ANM menține avertizarea Cod galben de vreme rea până mâine

Vaccinul împotriva COVID-19 ia din strălucirea aurului

Pandemia şi noile trenduri în leasingul operaţional

 

 

Adaugati comentariu