De ce IVECO?
IVECO

De ce IVECO? Sectorul transportului de mărfuri în vehicule ușoare este unul dintre cele mai dinamice din economia țării noastre. Dinamismul acestuia este de fapt măsurat, printre alți indicatori, prin activitatea mai mare sau mai mică a acestui tip de transport.

Vehicule ușoare. Pentru Uniunea Europeană, un vehicul ușor (din punct de vedere tehnic, vehicul comercial ușor sau categoria N1) este unul cu cel puțin patru roți care este autorizat să transporte mărfuri cu o sarcină maximă care nu depășește 3,5 tone. În cadrul acestei categorii N1 există, la rândul lor, trei subcategorii:

  1. Vehicule N1-I: vehicule utilitare ușoare cu o sarcină autorizată de până la 1.305 kg.
  2. Vehicule N1-II: cele din clasa 2, sunt vehicule comerciale cu o sarcină cuprinsă între 1.305 și 1.760 kg.
  3. Vehicule N1-III: vehicule comerciale cu o sarcină cuprinsă între 1.760 kg și 3.500 kg.

Care sunt avantajele vehiculelor ușoare

Atât autoutilitarele clasice de marfă, cât și autoutilitarele de persoane sunt vehicule ușoare, ceva mai mari ca dimensiuni și deci de volum transportabil. Particularitatea acestei categorii de transport „ușor” este dublă: sunt adaptate pentru a transporta mult volum pe distanțe medii.

Vehiculele ușoare sunt concepute pentru a transporta volum. Pe de o parte, acestea sunt vehicule special echipate pentru a transporta volumul maxim de marfă. Asta doar cu condiția să se respecte limita legală de 3500 de kilograme, din categoria acesteia. Sunt rezistente și optime pentru oraș. Pe de altă parte, dimensiunile lor restrânse și motoarele puternice cu consum moderat le fac ideale pentru transportul local, pe distanțe mici și medii. De exemplu, o furgonetă Iveco, sau mai bine zis camionetă, este modelul Daily Euro 6, care are multe configurații și posibile volume de marfă de la 7,3 m3 la 19,6 m3. Daily este singurul furgon care oferă acest volum de încărcare.

De ce să optați pentru Iveco?

Oricine se gândește să cumpere un vehicul comercial ar trebui să considere Iveco drept o marcă câștigătoare din mai multe motive. Avantajele acestei dube ușoare față de concurenții săi sunt:

  1. Există diverse caroserii disponibile: dubă de familie semi-vitrată, dubă „Versiune Mini Bus” complet vitrată, noi motoare Euro 6 mai puternice și mai eficiente. Producătorul Iveco promite economii de combustibil de până la 10% cu funcția zilnică de înaltă eficiență a acestei autoutilitare și sistemul de oprire a motorului Start & Stop la semafoare. Această eficiență este susținută de o nouă turbină cu geometrie variabilă controlată electronic și de noile sale anvelope cu rezistență scăzută la rulare (Class A Super Eco Low Rolling), Transmisie Hi-Matic Iveco. Acest sistem de transmisie automată cu 8 trepte, primul din categoria sa, garantează plăcerea de condus absolută pentru șoferul care petrece ore întregi în mediul său de lucru.
  2. Pentru șofer s-a urmărit confortul, cu o cabină ergonomică și liniștită și conectivitate cu telefonul mobil pentru a avea un asistent pentru afacerea ta în timp ce conduci. În plus, servodirecția electrică este foarte precisă și se acționează fără efort. Când vine vorba de întreținere regulată, Daily oferă intervale mai lungi de schimbare a uleiului, ceea ce înseamnă economii de până la 10% la costurile de întreținere în misiunile urbane.

Dacă v-ați hotărât deja pentru autoutilitare Iveco daily, cumpărarea și întreținerea camionetei dumneavoastră, de la un dealer Iveco sunt o alegere perfect justificată. Când alegeți din gama Iveco daily, optați mai mult decât pentru modelul care vi se potrivește, alegeți vehiculul care schimbă perspectiva afacerii dumneavoastră.

Adaugati comentariu