David Beckham a investit în Lunaz, o companie britanică de electrificare a mașinilor clasice

David Beckham a preluat o participație de 10% în compania Lunaz, o firmă de restaurare și electrificare a mașinilor clasice din Marea Britanie, diversificându-și portofoliul de investiții, relatează Reuters.Beckham

Beckham a investit în Lunaz prin intermediul propriei companii de investiții, DB Ventures, cu sediul la Londra.

„Am fost atras de companie datorită activității acesteia, de restaurare și electrificare a celor mai frumoase mașini clasice”, a declarat David Beckham, care s-a alăturat astfel fondatorilor Lunaz și acționarilor, dintre care fac cele mai bogate familii din Marea Britanie, Barclay, Reuben și Dellal.

Fondată în 2018 de David Lorenz, Lunaz re-proiectează și electrifică mașinile clasice produse de Rolls-Royce, Jaguar Land Rover și Bentley.

David Beckham, în vârstă de 46 de ani, a devenit anul trecut co-proprietar al Academiei sportive virtuale din Londra, Guild Esports. De asemenea, este co-proprietar al clubului de fotbal Inter Miami și are o participație de aproape 5% în compania Cellular Goods, care fabrică produse de îngrijire a pielii și de recuperare atletică pe bază de canabinoizi biosintetici.

Averea lui David Beckham este estimata la 450 de milioane de lire sterline. Valoarea tranzacției de preluare a 10% din Lunaz nu a fost dezvăluită.

 

CITEȘTE ȘI:

Peste 75% dintre români consideră că pandemia le afectează situaţia financiară. Eurobarometru

Comisia Europeană propune relaxarea treptată a măsurilor privind călătoriile

 

 

Adaugati comentariu