Dageco Invest a inaugurat primul său showroom Citroen

Dageco Invest, concesionar Citroen, și-a deschis un showroom nou-nouț. Puteți de-acum să admirați modelele francezilor și în Bulevardul Expoziției nr. 2 din București.Showroom Dageco Citroen

Proaspătul concesionar Citroen nu este o prezență nouă în lumea auto din România. Dimpotrivă, chiar: el face parte dintr-un grup de 5 companii și are o vastă experiență, fiind prezent pe piață încă din 1991, de când reprezintă interesele Honda.

Din 2014, Dageco devine concesionar autorizat Citroen în Sectorul 1 din București, fiind totodată dealer autorizat Suzuki și unic importator Lifan, Suzuki și Honda. Punctul de lucru inaugurat aseară include un showroom și un service ce se întind pe o suprafață de 1100 mp.

Showroom Dageco Citroen

Astfel, Dageco va pune umărul la creșterea numărului de mașini vândute de Citroen în România. În primul trimestru, brandul francez a comercializat 144 de autoturisme și 195 de vehicule comerciale mai mici de 3,5 tone.

Creșterea în cazul vehiculelor comerciale a fost de 77,3% raportată la aceeași perioadă a anului trecut, iar premisele pentru menținerea trendului ascendent sunt create odată cu alăturarea specialiștilor în vânzări de la Dageco. Iar dezvoltarea rețelei de concesionari este cu atât mai importantă cu cât noile Citroen C1 și C3 vor fi lansate în acest an în România.

Compania oferă servicii de vânzare de mașini noi și second hand, de piese și accesorii, servicii de mecanică, diagnoză, tinichigerie și vopsitorie, precum și servicii de finanțare prin credit și leasing.

Adaugati comentariu