Advertisement
Home Administrare flote Service Dacia demarează programul „Mobilitate 100%”. Cel mai mare parc de vehicule de înlocuire din România

Dacia demarează programul „Mobilitate 100%”. Cel mai mare parc de vehicule de înlocuire din România

Începând din luna iunie 2023, clienții Dacia ale căror vehicule sunt afectate de un incident imobilizant vor avea la dispoziție o soluție de mobilitate gratuită oferită în întreaga rețea de reparatori autorizați a constructorului.

Astfel, în completarea soluțiilor deja existente (vehicule proprii ale reparatorilor din fiecare județ, respectiv Dacia Asistență), clienții vor putea beneficia de un vehicul de înlocuire pe perioada în care automobilul Dacia pe care îl dețin este imobilizat pentru reparații.

La nivel național vor fi disponibile 117 vehicule, ceea ce reprezintă cea mai mare flotă de vehicule de curtoazie din România. Printre acestea se numără 27 de vehicule Spring, Dacia fiind prima companie auto din România care oferă clienţilor săi posesori de vehicule electrice o soluție identică de mobilitate.

Flota de vehicule de înlocuire, disponibilă din această lună în întreaga rețea Dacia, cuprinde 74 de automobile Sandero Stepway, 27 de vehicule Spring, 10 vehicule Duster și câte 3 vehicule Jogger și Logan, toate în versiuni superioare de echipare.

Pentru acordarea unui vehicul de curtoazie, este necesar ca vehiculul imobilizat, marca Dacia, să aibă o vechime de maxim 7 ani, sau 200.000 km parcurși.

În cazul defecțiunilor de ordin mecanic sau electric, vehiculul de înlocuire se acordă, în funcție de disponibilitate, chiar din ziua emiterii ordinului de reparație.

În cazul reparațiilor de caroserie, vehiculul de curtoazie este oferit, în funcție de disponibilitate, începând din a 16-a zi de la emiterea ordinului de reparație.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia
Service

Vehicul de înlocuire. Mobilitate 100% cu Dacia

Începând din luna iunie 2023, clienții Dacia ale căror vehicule sunt afectate...

reparații auto
AsigurăriService

9 din 10 români vor publicarea unor prețuri de referință pe piața de reparații auto

9 din 10 români (93%) consideră că ar fi benefică publicarea anuală,...

Service

Calea către service-uri auto incluzive

Un studiu recent al celor de la Castrol identifică cinci pași cheie...

RAR
Service

RAR: Conflictele dintre clienți și service-urile auto, la masa negocierilor

Registrul Auto Român (RAR) a implementat o soluție rapidă de rezolvare a...