Advertisement
mobilitate
Home Piaţa auto Auto rulate Cum să cumperi mașina perfectă când ai bani puțini

Cum să cumperi mașina perfectă când ai bani puțini

A venit acel moment când ar trebui să-ți iei o mașină nouă, însă bugetul îți permite doar o mașină de spălat? Nu te întrista, la mica publicitate găsești mii de anunțuri de mașini printre care sigur găsești câteva care să se încadreze in bugetul tau si care sa aiba toate specificațiile care te interesează.

Probabil te gândești că durează o veșnicie să te uiți printre atâtea anunțuri, iar când, în sfârșit, o să găsești mașina perfectă, o să suni vânzătorul, iar acesta o să-ți spună că tocmai a vândut-o altcuiva. Nu este deloc adevărat, în cateva minute poți selecta câteva anunțuri online, din care să alegi mașina potrivită.

Un site bun de anunturi gratuite te ajuta si sa cauti mai usor ceea ce-ti doresti. Poti selecta anunturile de masini in functie de culoarea pe care vrei sa o aiba, de tipul de masina, anul de fabricatie, tipul si capacitatea motorului, tipul de cutie de viteze, numarul de kilometri pe care i-a parcurs si multe altele.

Si nu te gandi ca vei gasi masina perfecta prin cine stie ce colt indepartat al tarii. Poti selecta doar anunturi online ale vanzatorilor din anumite orase. Astfel, iti va fi mai usor sa te intalnesti cu ei si chiar sa testezi masina pe care urmeaza sa o cumperi.

Iata inca un avantaj al achizitionarii de masini prin anunturi la mica publicitate fata de o reprezentanta auto: pretul este negociabil! Asa ca, daca dupa ce ai testat masina ti se pare ca ai putea scoate un pret mai bun pe ea, discuta cu vanzatorul si sigur va veti intelege la cel mai bun pret pentru ambele parti.

Dar ce faci cu masina veche dupa ce o cumperi pe cea gasita pe internet? O vinzi la randul tau printr-un anunt gratuit, desigur! Este foarte simplu sa faci asta: faci cateva poze ale masinii tale si le postezi intr-un anunt la mica publicitate. Nu uita sa incluzi in el toate specificatiile masinii, plus orice alte beneficii ar fi de interes pentru cumparatori: ITP-ul valabil, sau set de cauciucuri de vara si de iarna si orice crezi tu ca ai de oferit in legatura cu masina ta. Iar daca nu stii la ce pret ar trebui sa-ti vinzi masina, fa un mic sondaj printre alte anunturi online de masini cu specificatii asemanatoare cu cele ale masinii tale si stabileste pretul in functie de nivelul pietei.

Iată cât de simplu e să faci rost de o mașină în bugetul tău și să câștigi bani vânzând-o pe cea veche!

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

mașini second hand
Auto rulate

Top 5 mașini second hand care se vând cel mai rapid

Mii de mașini second hand apar zilnic pe portalurile de anunțuri din...

autovehicule second-hand
Auto rulate

Peste 400 de autovehicule second-hand au fost retrase de la comercializare în jud. Prahova

17 comerciați de autovehicule second-hand din Ploiești și alte localități din jud....

Auto rulate

Mașinile rulate tranzacționate prin contracte germane sunt o problemă majoră. Cum poate fi rezolvată?

Multe dintre mașinile rulate provin din Germania, țară care este cel mai...

mașinile galbene
Auto rulate

De ce mașinile galbene se vând mai bine pe piața second hand?

În timp ce, în medie, o mașină pierde 22,5% din valoare după...