Cum să cumperi mașina perfectă când ai bani puțini
mașina perfectă

A venit acel moment când ar trebui să-ți iei o mașină nouă, însă bugetul îți permite doar o mașină de spălat? Nu te întrista, la mica publicitate găsești mii de anunțuri de mașini printre care sigur găsești câteva care să se încadreze in bugetul tau si care sa aiba toate specificațiile care te interesează.

Probabil te gândești că durează o veșnicie să te uiți printre atâtea anunțuri, iar când, în sfârșit, o să găsești mașina perfectă, o să suni vânzătorul, iar acesta o să-ți spună că tocmai a vândut-o altcuiva. Nu este deloc adevărat, în cateva minute poți selecta câteva anunțuri online, din care să alegi mașina potrivită.

Un site bun de anunturi gratuite te ajuta si sa cauti mai usor ceea ce-ti doresti. Poti selecta anunturile de masini in functie de culoarea pe care vrei sa o aiba, de tipul de masina, anul de fabricatie, tipul si capacitatea motorului, tipul de cutie de viteze, numarul de kilometri pe care i-a parcurs si multe altele.

Si nu te gandi ca vei gasi masina perfecta prin cine stie ce colt indepartat al tarii. Poti selecta doar anunturi online ale vanzatorilor din anumite orase. Astfel, iti va fi mai usor sa te intalnesti cu ei si chiar sa testezi masina pe care urmeaza sa o cumperi.

Iata inca un avantaj al achizitionarii de masini prin anunturi la mica publicitate fata de o reprezentanta auto: pretul este negociabil! Asa ca, daca dupa ce ai testat masina ti se pare ca ai putea scoate un pret mai bun pe ea, discuta cu vanzatorul si sigur va veti intelege la cel mai bun pret pentru ambele parti.

Dar ce faci cu masina veche dupa ce o cumperi pe cea gasita pe internet? O vinzi la randul tau printr-un anunt gratuit, desigur! Este foarte simplu sa faci asta: faci cateva poze ale masinii tale si le postezi intr-un anunt la mica publicitate. Nu uita sa incluzi in el toate specificatiile masinii, plus orice alte beneficii ar fi de interes pentru cumparatori: ITP-ul valabil, sau set de cauciucuri de vara si de iarna si orice crezi tu ca ai de oferit in legatura cu masina ta. Iar daca nu stii la ce pret ar trebui sa-ti vinzi masina, fa un mic sondaj printre alte anunturi online de masini cu specificatii asemanatoare cu cele ale masinii tale si stabileste pretul in functie de nivelul pietei.

Iată cât de simplu e să faci rost de o mașină în bugetul tău și să câștigi bani vânzând-o pe cea veche!

Adaugati comentariu