Cum mi-am echipat complet mașina de iarnă

auto-soft 3 floteauto echipat mașina de iarnă

Astăzi m-am dus la service să îmi schimb cauciucurile de vară cu cele de iarnă dar mecanicii m-au sfătuit să nu pun anvelope noi și de calitate pe jante ruginite.

Am privit și eu cu atenție și mi-am dat seama că au dreptate, dar trebuia să rezolv rapid problema, fiindcă dăduse prima ninsoare, iar nevoie de mașină aveam ca de aer. Aveam nevoie de un furnizor serios online, ca să nu pierd timpul cu vizitarea tuturor magazinelor de profil din oraș.

Le-am cerut un sfat, iar ei m-au trimis la sigur să apelez la motoarele de căutare Google, tastând cuvintele cheie jante pentru Mitsubishi Lancer. Pentru mai multe informații vezi aici.

Întotdeauna, motoarele de căutare au dreptate, așa că am mers pe mâna lor și am intrat cu încredere pe site-ul oficial al magazinului virtual Auto-soft.ro și am văzut catalogul electronic ce conținea două pagini cu modele de jante pentru mașina mea.

Unele erau din oțel, altele din aliaj, iar prețurile mai mult decat rezonabile oscilau între 180 de lei și 500 de lei.

Toate caracteristicile lor erau prezentate detaliat, inclusiv alerte de tipul: “ultimele patru bucăți în stoc”.

Un alt motiv care m-a determinat să aleg să cumpar din acest magazin a fost asigurarea că în 1-2 zile, produsele vor sosi la adresa indicată de mine, iar eu aveam nevoie urgent de jante bune pentru cauciucurile de iarnă.

Am cercetat cu atenție și evaluările clienților și am ținut cont de ele, așa că am comandat două seturi de jante să am și pentru la primăvară, când voi renunța la anvelopele de iarnă. Iată ce spun clienții care cumpără de la ei și au devenit dependenți:

“Nu știu de unde procură jantele, dar înainte, cumpăram de la alte magazine și ba rugineau, ba se strâmbau din cauza gropilor din șoselele noastre. Trebuie să vă spun că greu reușeau cei de la ateliere să le repare. Jantele lor sunt de calitate premium, ușoare, mult mai rezistente și, mai ales, nu costă nici mult. Recomand, cu toată căldura, acest magazin și pentru anvelope, și pentru jante, dacă vreți să circulați în siguranță pe orice vreme.” (M.O)

“Sunt extrem de mulțumit de calitatea produselor, dar fiindcă am mai citit și în alte comentarii aspecte legate de raportul calitate-preț, eu doresc să dau cinci stele din cinci stele la capitolul promptitudine livrare comandă. Am citit pe site-ul lor oficial ca in 1-2 zile marfa soseste la domiciliu si asa a fost. Nicio oră întârziere, produsele exact cum le văzusem pe site, astfel că mi-am putut pune cauciucurile și jantele pentru iarnă și am plecat la drum”. (I.N)

Acum este rândul meu să fac o evaluare, fiindcă am primit produsele în timpul estimat și cei de la service s-au mirat de calitatea jantelor.

Îi recomand insistând și asupra calității produselor, dar și a promptitudinii în relația cu beneficiarul. Menționez că le-am cerut informații în plus în ceea ce privește produsele și le-am primit cu promptitudine, pe înțeles și am știut exact ce alegere să fac, fiindca mi-au prezentat cu onestitate avantajele și dezavantajele fiecărui produs.

Alegeți cu încredere anvelope și jante de la ei și vă asigur că veți fi extrem de mulțumiți!

Adaugati comentariu