Cosmin Angheluţă, noul director general adjunct al Gothaer Asigurări

Începând cu data aprobării de către ASF, Cosmin Angheluţă va ocupa funcţia de director general adjunct al companiei Gothaer Asigurări Reasigurări. Anterior, acesta a ocupat funcţia de director executiv Vânzări în cadrul aceleiaşi companii.
Cosmin-Angheluta-Gothaer-floteauto

Experienţa sa de peste 18 ani în piaţa de asigurări a fost construită în cadrul unor companii importante din domeniu, în special în departamentele responsabile de vânzări şi de dezvoltarea relaţiilor cu brokerii de asigurare.

”Numirea lui Cosmin în funcţia de director general adjunct reprezintă un vot de încredere acordat de grup şi de companie şi este un pas înainte nu doar pentru el, ci şi pentru Gothaer Asigurări Reasigurări. Anii de experienţă acumulată de acesta în cadrul companiei noastre au dovedit că este persoana cea mai potrivită pentru a întări echipa de management, la aceasta adăugându-se totodată şi competenţele sale profesionale recunoscute în piaţa de asigurări, rezultatele obţinute de-a lungul timpului, precum şi valorile comune aliniate strategiei companiei”, a declarat Anca Băbăneaţă, CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări.

Astfel, obiectivele şi responsabilităţile acestuia se extind de la gestionarea portofoliului intermediat de partenerii brokeri şi coordonarea forţei de vânzări, la implicarea în activitatea generală a Gothaer

Cosmin Angheluţă completează echipa de conducere a Gothaer Asigurări Reasigurări, alături de Ionuţ Baciu, Director General Adjunct / CFO şi Anca Băbăneaţă, CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări.

 

Adaugati comentariu