Control rutier. Aproape 200 sancţiuni contravenţionale în numai 3 ore

Brigada de Poliție Rutieră din Capitală a aplicat numai în 3 ore aproape 200 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 54.600 lei a reţinut 42 permise de conducere, în urma unui control rutier desfăşurat miercuri, în intervalul orar 10.00-13.00.
control rutier

„Tematica acţiunii a reprezentat-o combaterea principalelor cauze de producere a accidentelor rutiere grave din Municipiul Bucureşti, respectiv neacordarea de prioritate pietonilor şi neacordarea de prioritate vehiculelor”, a anunțat Brigăzii Rutiere.

În cadrul acestui control rutier au fost purtate discuţii cu şoferii despre importanţa respectării legislaţiei rutiere în vigoare şi au fost oferite flyere care conţin recomandări utile.

„În intervalul orar menţionat anterior au fost aplicate un număr 196 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 54.600 lei şi au fost reţinute 42 permise de conducere, cele mai multe pentru neacordarea de prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar in traversarea drumului public (34), respectiv pentru neacordarea de prioritate vehiculelor (4) şi nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric (3)”, a menționat BPR.

 

CITEȘTE ȘI:

Parteneriat între OMV Petrom şi Enel X pentru instalarea stațiilor de reîncărcare rapidă

Brașov va fi primul mare oraș cu transportul în comun 100% electric

Gestionarea parcurilor auto în vremuri de pandemie

 

 

Adaugati comentariu