Continental va furniza un computer cu putere de calcul ridicată în sectorul vehiculelor comerciale

Pentru prima dată, Continental a câștigat o comandă în sectorul vehiculelor comerciale cu unități telematice care includ computere cu o putere de calcul ridicată. Astfel, compania de tehnologie oferă acum și o soluție care poate gestiona cerințele tot mai mari de conectivitate și complexitate pentru vehicule comerciale.
Continental

Continental își va folosi cunoștințele sale telematice considerabile – deja dovedite în sectorul autoturismelor – pentru a finaliza această comandă de la un producător european important de vehicule comerciale. Compania este unul dintre pionierii pe segmentul de piață încă tânăr al computerelor cu putere de calcul ridicată. Anul trecut, a fost primul furnizor care a integrat un computer cu putere ridcată de calcul cu software în producția de serie. Computerul conectează arhitectura electronică, controlează fluxurile de date și permite actualizări over-the-air pentru VW.

„Continental a recunoscut potențialul computerelor cu o putere ridicată de calcul într-un stadiu incipient și și-a folosit know-how-ul în domeniul electronicii vehiculelor, care a crescut de-a lungul anilor, pentru a crea o bază pentru aplicații inovatoare – acum și pentru sectorul vehiculelor comerciale”, spune Gilles Mabire, directorul departamentului Commercial Vehicles and Services din cadrul Continental.

Succesul acestui proiect revine și echipei din cadrul departamentului Commercial Vehicles and Services din Timișoara, care a avut o contribuție însemnată, lucrând în echipe internaționale pentru finalizarea acestei prime comenzi.

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Ministerul Economiei anulează Măsura 3. Va fi relansată de Ministerul Fondurilor Europene

AFM a publicat lista ultimelor dosare acceptate în programele Rabla 2020

 

 

 

Adaugati comentariu