Comuna Clinceni (IF) a intrat în carantină pentru 14 zile

Comuna Clinceni, din județul Ilfov, a intrat în carantină de marţi dimineaţa pentru următoarele 14 zile, în urma emiterii Ordinului şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat dr. Raed Arafat, a anunțat Prefectura Ilfov.Poliția Rutieră

Propunerea privind carantinarea comunei Clinceni a fost adoptată printr-o hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov de luni, desfăşurată în urma evaluării riscului răspândirii virusului SARS-CoV-2 în localitatea Clinceni, întocmită de către Direcţia de Sănătate Publică Ilfov în vederea instituirii măsurii de carantină zonală, evaluare avizată şi de Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Măsurile au fost propuse ca urmare a faptului că în localitatea Cliceni, judeţul Ilfov, rata de incidenţă cumulată calculată luni pentru ultimele 14 zile a atins valoarea de 6,14/1.000 locuitori. Mai exact, au fost înregistrate 46 de cazuri confirmate cu infectare SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile la o populaţie totală de 7.508 de locuitori.

 

CITEȘTE ȘI:

Honda intenționează să fabrice baterii reutilizabile pentru vehiculele electrice

Indicatoare rutiere suplimentare pentru șoferii care intră pe sens interzis

Porsche va livra 8 autoturisme hibride plug-in pentru flota ANRE

 

 

Adaugati comentariu