Compania Municipală Parking București își cumpără 19 mașini electrice
ACEA

Compania Municipală Parking București, societatea care, prin aplicația Parking București, permite accesul la servicii de plată pentru parcarea autoturismelor în parcările publice ale Capitalei, intenționează să achiziționeze 19 vehicule electrice, un autoturism hibrid și o autotilitară tip furgon.

Valoarea totală estimată a contractului este de 3,1 milioane de lei (fără TVA), autoritatea contractantă urmând să utilizeze și tichete prin Rabla Clasic și eco-tichete prin Rabla Plus.

Potrivit anunțului de participare, achiziția este împărțită în 4 loturi:

– Lotul 1 – o autotilitară tip furgon cu rampa manuală din aluminiu, cu o valoare estimată de 175.000 lei (fără TVA). Atribuirea se va face în funcție de prețul cel mai scăzut.

– Lotul 2 – 18 autoturisme cu motor electric, cu o valoare estimată de 2,6 milioane de lei (fără TVA). în criteriul de atribuire, autonomie electrică de minim 250 de km are o pondere de 10%, iar prețul, de 90%.

– Lotul 3 – un autoturism hibrid, cu o valoare estimată de 135.000 lei (fără TVA). Atribuirea se va face în funcție de prețul cel mai scăzut.

– Lotul 4 – un autoturism cu motor electric capacitate mare, cu o valoare estimată de 145.000 lei (fără TVA). Atribuirea se va face în funcție de prețul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 10 noiembrie 2022.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Cheltuielile industriei auto cu gazele și energia electrică au crescut de la 50 euro/vehicul la 773 euro/vehicul

Polițiștii vor fi înlocuiți cu examinatori la proba practică pentru obținerea permisului auto. Proiect

 

 

Adaugati comentariu