Advertisement

Home Piaţa auto Vehicule comerciale uşoare Comenzi deschise pentru noul Renault Master

Comenzi deschise pentru noul Renault Master

Noul Renault Master este gata pentru întâlnirea cu clienții. L-am condus, la Bordeaux, și veți avea toate detaliile în numărul din luna iunie al revistei. Însă dacă sunteți în căutarea unui astfel de model pentru afacerea pe care o desfășurați, cu siguranță, încă de la prezentarea modelului, aveți deja o imagine formată despre acest lider de piață. Și ați așteptat cu nerăbdare prețurile. Pe care suntem în măsură să vi le oferim acum.

Dezvăluit pe 21 noiembrie 2023 în Lyon la salonul Solutrans, Noul Master este conceput pentru a ”merge mai departe, a transporta mai mult și a costa mai puțin”. Primele versiuni sunt disponibile acum pentru comenzi și în România.

De la lansarea sa în 1980, Renault Master s-a vândut în peste trei milioane de unități. Toate construite în Franța, la uzina Batilly de lângă Metz. Lider istoric atât pe piața europeană, cât și pe cea franceză, Noul Renault Master este disponibil într-o gamă largă încă de la lansare. Astfel că acoperă toate nevoile (urbane și suburbane) și cerințele utilizatorilor business.

Este livrat într-o gamă largă de stiluri de caroserie, cu un număr infinit de conversii posibile. De asemenea, Noul Master feră tracțiune față sau spate. Ele își îmbunătățește volumul de încărcare, fiind acum cuprins între 11 și 22 m3. În plus, modelul propune și cea mai bună lățime de acces și lungime de încărcare din clasa sa.

Motorizări și prețuri

Noul Master este cel mai eficient vehicul din categoria sa, cu un design ”Aerovan” și o rezistență la înaintare (CdA) redusă cu 20%. Este, de asemenea, singurul vehicul din clasa sa fabricat în Franța. Toate versiunile sunt construite pe aceeași linie de asamblare din Batilly, pentru o mai mare flexibilitate. Producția motoarelor și cutiilor de viteze, precum și asamblarea bateriilor se află, de asemenea, în Franța. La fel ca 84% dintre furnizori.

Motorul diesel Blue dCi este disponibil în patru variante, toate manuale, de 105, 130, 150 și 170 CP. Toate motorizările au îmbunătățiri semnificative atât în ceea ce privește consumul de combustibil (-1,5 l/100 km în medie), cât și emisiile de CO2 (-39 g/km), menținând furgoneta sub pragul de 200 g/km. O cutie de viteze automată cu 9 trepte va fi disponibilă la sfârșitul anului.

Prețurile încep de la 36.300 Euro (TVA inclus) pentru Furgon Tractiune L2H2 și motorizarea Blue dCi 105.

Versiunea E-Tech electrică va fi disponibilă până la finalul anului

Noua referință pentru furgonetele electrice din Europa, Noul Master, este disponibil și într-o versiune E-Tech electrică. Aceasta propune două opțiuni de baterie, 40 kWh (autonomie urbană) și 87 kWh (autonomie extinsă). Modelul satisface orice nevoie datorită autonomiei record de 460 km.

Disponibil de la 64.510 Euro (TVA inclus) pentru opțiunea de autonomie urbană și de la 69.270 Euro (TVA inclus) pentru opțiunea de autonomie extinsă -versiunile electrice vor fi disponibile în România până la finalul anului.

Consumul de combustibil rămâne moderat, cu o valoare WLTP de 21 kWh/100 km pentru versiunea echipată cu bateria de 87 kWh, datorită unui sistem inovator de management termic. Prin încărcarea rapidă DC de 130 kW se adaugă 229 km de autonomie în 30 de minute. La bornele in curent alternativ, bateria se încarcă de la 10% la 100% în patru ore la un wallbox AC de 22 kW.

În 2024 în România, se va începe preluarea de comenzi pe versiunile cu cutie de viteze manuală furgon tractiune, primele livrări fiind programate pentru luna septembrie. Se va continua completarea gamei pe parcursul anului cu variantele Furgon E-Tech, Furgon Blue dCi cu cutie de viteze automată și Șasiu Cabină. Noul Master poate fi descoperit pe site-ul oficial.

Fișa de preț: tarif Noul Master Furgon – LOT 1 – Furgon 6E

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

ID. Buzz GTX
Vehicule comerciale uşoare

ID. Buzz GTX. Superlativ absolut

Volkswagen Vehicule Comerciale a prezentat, cu ocazia conferinței sale anuale, cel mai...

Transporter
Vehicule comerciale uşoare

Noul VW Transporter. Instrumentul perfect

Noul Transporter va fi lansat pe piața germană la începutul anului 2025,...

Farizon
Vehicule comerciale uşoare

Farizon intră pe piața din România

Grupul maghiar AutoWallis a anunțat că va reprezenta pe piața din România...

Mercedes-Benz
Vehicule comerciale uşoare

Mercedes-Benz Vans. Inteligente, interactive, confortabile

Mercedes-Benz Vans și-a înnoit familia de vehicule comerciale cu noile versiuni Vito...