Combo-e, versiune electrică pentru utilitara compactă Opel

Opel oferă acum și o variantă electrică pentru cel mai mic model utilitar al său: Combo-e are motor de 136 CP și baterie de 50 kWh.Combo-e, versiune electrică pentru utilitara compactă Opel

Opel a extins oferta de utilitare electrice și în gama compactă Combo. Opel mai are în ofertă o versiune electrică pentru modelul Vivaro, iar modelul Movano va primi și el variantă electrică în cursul acestui an. Astfel, întregul portofoliu de autovehicule comerciale ușoare al mărcii va fi electrificat până la finalul lui 2021.

Noul Opel Combo-e preia platforma electrică CMP a grupul PSA, aceeași folosită și pentru modele ca Opel Corsa-e, Peugeot e-208 sau Citroën ë-Berlingo Van. Motorul electric de 100 kW (136 CP) și 260 Nm este amplasat pe puntea față. Opel Combo-e poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 11,2 secunde, iar viteza maximă a fost limitată la 130 km/oră.

Opel Combo-e

Combo-e, versiune electrică pentru utilitara compactă OpelBateria de 50 kWh asigură o autonomie oficială de până la 275 km. Sistemul permite încărcarea la stații rapide de până la 100 kW, unde sunt necesare 30 minute pentru a încărca bateria de la 20% la 80%. Pentru încărcări la stații AC, modelul poate primi 7 kW, iar opțional 11 kW.

Versiunea standard a modelului Combo-e are 4,4 metri lungime și un spațiu cargo de 3,8 metri cubi. Varianta XL de 4,75 metri lungime oferă un spațiu de marfă de 4,4 mc. Sarcina utilă maximă este de 800 kilograme. Varianta lungă XL poate fi configurată și cu cabină pentru echipaj cu 5 locuri.

Pentru cei care au nevoie de o mașină mai robustă, Combo-e poate fi configurat într-o versiune ”șantier”, cu gardă la sol mai ridicată și sistemul de tracțiune suplimentară IntelliGrip. Pe lista de sisteme de asistență regăsim sistemul de control la deplasarea în pantă, sistemul de asistență pentru menținerea benzii de rulare și controlul stabilității remorcii.

Adaugati comentariu