Cod galben de vreme rea. Ninsori moderate în 8 județe, inclusiv în București

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizări de vreme rea, Cod galben, în 8 judeţe (Bucureşti, Teleorman, Giurgiu, Ialomiţa, Brăila, Tulcea, Constanţa, Călăraşi), în intervalul orar 05.00- 20.00 al zilei de 30.11.2020.
cod galben

În intervalul menţionat, în sudul şi estul Munteniei şi în cea mai mare parte a Dobrogei vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă. Spre seară aria ninsorilor se va restrânge către Dobrogea, unde temporar vântul va avea intensificări cu viteze de 40-45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.

În aceste condiții, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) face apel la conducătorii auto care se depasează în această perioadă, în zonele afectate, să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Instituția precizează că, în contextul avertizării Cod galben, toate direcţiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate şi vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

 

CITEȘTE ȘI:

A apărut revista FLOTE AUTO, noiembrie 2020

Drumul Expres Craiova – Piteşti. Tronsonul 2 ar putea fi gata înainte de termen

Nicușor Dan susține că problema locurilor de parcare în Capitală s-ar rezolva în 2 ani

 

 

Adaugati comentariu