Cod galben de vreme rea în şapte judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare meteorologică de cod galben de vreme rea pentru judeţele Caraş Severin, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa şi Prahova, fenomenele vizate fiind cele de ninsori local însemnate cantitativ şi depunerea de strat consistent de zăpadă.
cod galben

Intervalul pentru care a fost emisă atenţionarea meteorologică de vreme rea este 22 ianuarie, ora 16:00 – 23 ianuarie, ora 10:00.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) precizăm că Direcţiile Regionale ale CNAIR din zonele afectate sunt mobilizate şi acţionează acolo unde situaţia o impune pentru a menţine practicabilă, în condiţii de siguranţă, reţeaua rutieră naţională.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, precizează CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

 

Adaugati comentariu