Cod galben de ninsori în regiuni din estul țării. Recomandările CNAIR

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod galben de ninsori pentru perioada 26.01, ora 23:00 – 27.01.2021, ora 23:00, ce vizează jumătatea de sud-est a Dobrogei, estul Munteniei și sud-estul Moldovei.
cod galben

Potrivit avertizării Cod galben, vor fi ninsori însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă neuniform și consistent. În Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei, vântul va avea rafale în general de 55-70 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.

În acest context, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) atrage atenţia conducătorilor auto să circule cu atenție și prudență, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

”Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță”, a precizat Compania de drumuri.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

 

CITEȘTE ȘI:

Consiliul Concurenţei analizează preluarea Gothaer de către Allianz-Ţiriac

Enel X România a pus în funcțiune 6 stații de încărcare a vehiculelor electrice în Constanța

Conducerea City Insurance, amendată de ASF cu 3,7 mil. de lei

 

 

Adaugati comentariu