CNAIR lansează un portal electronic pentru achitarea rovinietei

Utilizatorii reţelei de autostrăzi şi drumuri naţionale din România pot achita rovinieta pe portalul electronic www.erovinieta.ro, lansat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
permisele auto

Prin intermediul site-ului se pot realiza mai multe operaţiuni:

  • achitarea tarifului de utilizare (rovinieta) şi a tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă (peaj) cu ajutorul cardului bancar;
  • verificarea valabilităţii rovinietei, verificarea achitării peajului şi a numărului de treceri efectuate prin secţiunea staţiei de taxare de la Feteşti pe benzile marcate e-tarif;
  • gestionarea unei flote de vehicule ce permite achitarea sau verificarea facilă a rovinietei şi peajului.

online-floteautoCNAIR precizează că anumite operaţiuni pot fi realizate doar dacă utilizatorul îşi creează un cont valid pe portal.

Utilizatorii care achită prin intermediul cardului bancar rovinieta/peaj pe www.erovinieta.ro nu vor suporta costurile comisionului de tranzacţionare sau alte costuri asociate tranzacţiilor online, toate aceste costuri fiind suportate de către CNAIR – SA.

Costul total al rovinietei/peajului achitat prin intermediul www.erovinieta.ro este cel reglementat de legislaţia în vigoare.

 

Adaugati comentariu