CNAIR a lansat licitația pentru Varianta de Ocolire Buftea

Documentația privind licitația pentru Varianta de Ocolire Buftea a fost încărcată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, iar după validarea obținută de la ANAP va fi stabilită și data depunerii ofertelor, a anunțat secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioșteanu.
Buftea

Varianta de ocolire Buftea are o lungime de 5,7 km și va avea 3 pasaje și 2 intersecții:

  • pasaj peste drum betonat km 0+610 (L=36.10 m),
  • pasaj peste DJ101 km 2+800 (L=84.90 m) Intersecția cu DJ101 este amenajată cu un pasaj superior pe varianta de ocolire și intersecție cu sens giratoriu proiectată sub pasaj,
  • pasaj peste CF București-Ploiești km 4+525 (L=81.90 m),
  • intersecție giratorie la km 0+000 (începutul variantei intersectează DN 1A la km 17+100 și va asigura conexiunea cu nodul rutier al autostrăzii de centură București),
  • joncțiunea Variantei Ocolitoare cu DN 1A se face la km 21+700 (km 5+774 al Variantei Ocolitoare) utilizând Strada Metalurgiei.

Valoarea proiectului este de 192,2 milioane de lei fără TVA

Varianta de Ocolire Buftea va completa investițiile la Pasajul Mogoșoaia și Autostrada de Centură București – A0. ”Aceasta va conduce la separarea traficului local de traficul de tranzit, producând beneficii atât la nivelul traficului de tranzit aferent DN1A, cât și la nivelul traficului local aferent tramei stradale a orașului Buftea”, a exlicat Ionel Scrioșteanu.

 

CITEȘTE ȘI:

CORONAVIRUS. Grecia a modificat condițiile de intrare în țară

Vin sărbătorile! Traficul prin punctele de frontieră, în creștere cu 80%

 

Adaugati comentariu