Clienţii Uniqa Asigurări îşi pot plăti poliţele prin PayPoint

Începând din această săptămână, clienţii UNIQA Asigurări pot plăti sumele aferente poliţelor de asigurări în oricare dintre cele peste 8.500 puncte de plată PayPoint din toată România.

Efectuarea unei plăţi se realizează simplu, sigur şi rapid! Clientul UNIQA Asigurări se duce în cel mai apropiat magazin partener PayPoint, comunică vânzătorului detaliile poliţei de asigurare UNIQA, îi înmânează informarea de plată sau îi prezintă codul primit prin SMS de la asigurator.

Vânzătorul scanează codul de bare de pe informare sau introduce pe terminal detaliile comunicate de client, încasează banii în numerar şi îi înmânează clientului chitanţa emisă de terminal cu toate detaliile tranzacţiei.

“Suntem conştienţi că timpul consumatorilor noştri este foarte preţios, de aceea căutăm să le punem la dispoziţie o reţea de terminale disponibile mereu în drumul lor, prin care să poată efectuaplăţi din cele mai variate domenii. Parteneriatul cu UNIQA Asigurări contribuie la îndeplinirea acestei misiuni, oferind consumatorilor un serviciu sigur şi rapid, ce se pliază perfect pe stilul de viaţă activ al acestora”, precizează Mugur Dogariu , Managing Director PayPoint România.

Adaugati comentariu