Clase de învăţământ profesional dual susţinute de Dacia la licee din Mioveni și Pitești

Două licee tehnologice din judeţul Argeş, Liceul Tehnologic Construcţii Maşini din Mioveni şi Liceul Tehnologic Astra din Piteşti, oferă, în acest an, 86 de locuri în clase de învăţământ profesional dual susţinute de Dacia.învăţământ profesional dual

„Absolvenţii claselor a VIII-a din judeţul Argeş, care sunt pasionaţi de auto, pot opta pentru forma de învăţământ profesional dual. (…) Astfel, pentru anul şcolar 2020 – 2021, sunt disponibile 86 de locuri pentru înscriere în clasele susţinute de Dacia. Elevii care au vocaţie în domeniul auto şi sunt interesaţi de o meserie tehnică se pot înscrie în perioada 29 iunie – 3 iulie la unul dintre cele două licee”, a anunțat Grupul Renault România.

În cadrul liceului din Mioveni, elevii pot obţine calificarea de sudori (10 locuri), mecanic echipamente hidraulice şi pneumatice (10 locuri) şi electromecanic maşini şi instalaţii (10 locuri).

La liceul din Piteşti, elevii pot opta pentru calificările de electronist aparate şi echipamente (6 locuri), operator comandă numerică (20 de locuri), frezor (10 locuri), rectificator (10 locuri) şi strungar (10 locuri).

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Pregătiri pentru Drumul Expres Brăila – Focșani

Rabla Plus ”se mişcă” mai bine în acest an. Rabla Clasic, mai puţin

Sâmbătă, trecere gratuită pe Podul peste Dunăre în sensul Giurgiu – Ruse

Adaugati comentariu