Clasa V facelift poate fi comandată în România

Cel mai spațios membru al familiei de autoturisme Mercedes-Benz este disponibil pentru comenzi în România, primele livrări fiind programate pentru luna iunie. Prețurile pentru Clasa V facelift încep de la 32.929 euro (fără TVA), pentru modelul 220d VKR/K, cu noul motor diesel OM 654 cu patru cilindri.
Mercedes-Benz Clasa V facelift

”Clasa V reflectă perfect filozofia de design Sensual Purity a autoturismelor Mercedes-Benz, îmbinând aspectul dinamic, elegant, cu formatul XXL. Conceptul spațiului variabil de la interior, sistemele inteligente de asistență și siguranță, precum și sistemele multimedia conectate excelent în rețea fac ca noua Clasa V să se adapteze la o gamă largă de cerințe, fiind așadar un autovehicul versatil, perfect atât pentru business, cât și pentru agrement”, a declarat Batiste Pascalin, Managing Director Mercedes-Benz Vans România.

Clasa V facelift dispune de spațiu pentru până la 8 persoane și vine cu un concept de depozitare inteligent, fiind potrivit pentru mai multe tipuri de clienți: familii cu doi sau mai mulți copii, persoane active, furnizori de transport VIP sau servicii shuttle, antreprenori.

Marea noutate pentru Clasa V facelift este motorul OM 654, care respectă viitoarele reglementări privind emisiile RDE (Real Driving Emissions) și normele Euro 6d-TEMP. De asemenea, transmisia automată 9G-TRONIC este, în premieră, disponibilă ca dotare opţională pentru Clasa V.

Toate versiunile au tracțiune spate ca dotare standard, însă, opțional, pot fi echipate cu tracțiune integrală 4MATIC. Astfel, Clasa V poate circula ușor, pe orice tip de teren – fie că este vorba despre traficul din orașe sau de o călătorie în afara acestora. Clasa V facelift dispune și de noi sisteme de asistență și siguranță, precum Active Brake Assist și Highbeam Assist Plus.

Adaugati comentariu