City Insurance și-a angajat experți pentru Riscuri Globale

Conducerea societăţii de asigurare-reasigurare City Insurance este consiliată de un Comitet Consultativ pentru Riscuri Globale în ceea ce privește oportunităţile şi provocările generate la nivel mondial, într-o perioadă de volatilitate, incluzând aici pandemia COVID-19 şi consecinţele sale.City Insurance


Constituirea Comitetului Consultativ pentru Riscuri Globalea a fost decisă recent de Consiliul de supraveghere, ca parte a consolidării strategiei de business a companiei.

Cei trei membri ai Comitetului sunt Sunil Sabharwal – investitor, consilier independent, Kevin Hulbert – fost ofiţer superior de informaţii și Federico Trillo – politician, fost ambasador.

Sunil Sabharwal este investitor şi consilier independent, de origine indiană-maghiară care a înfiinţat biroul din Budapesta al Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). El a mai ocupat funcţia de US Alternative Executive Director al Fondului Monetar Internaţional (FMI) în perioada 2016-2018, iar recent a fost Preşedinte al Earthport, o entitate listată în LSE, până la vânzarea către Visa. Sunil Sabharwal a absolvit Şcoala de Afaceri din Londra cu un Master în Science in Management şi Universitatea de Stat din Ohio (OSU) cu licenţă în Science in Business Administration.

Kevin Hulbert este fost ofiţer superior de informaţii (Senior Intelligence Officer) în cadrul Direcţiei de Operaţiuni a CIA, care în prezent activează în Consiliul Consultativ al Preşedintelui. După retragerea din CIA în 2014, a fondat Grupul XK unde este Preşedinte şi CEO. XK Group este o firmă de tip boutique, specializată în soluţii de securitate şi informaţii pentru sectorul privat. Kevin Hulbert a petrecut mulţi ani analizând problemele politice şi de securitate din întreaga lume, aflându-se într-o bună poziţie pentru a ajuta compania să depăşească provocările politice, birocratice şi culturale.

Federico Trillo este fost politician de origine spaniolă, care a ocupat funcţia de Ambasador al Spaniei în Regatul Unit. El a participat la înfiinţarea Asociaţiei pentru Studii pentru Progresul Social şi este membru al Comisiei Spaniole de Istorie Militară. Este autorul mai multor cărţi de drept şi gândire judiciară şi politică. Este licenţiat în drept de la Universitatea din Salamanca şi deţine un doctorat în drept la Universitatea Complutense din Madrid.

”Formarea Comitetului Consultativ pentru Riscuri Globale şi numirea membrilor săi vin într-o perioadă de volatilitate şi provocări globale, incluzând aici pandemia COVID-19 şi consecinţele sale. City Insurance consideră această iniţiativă ca o parte critică a consolidării strategiei sale de business”, precizează compania.

City Insurance S.A. este principalul asigurător românesc, cu o cotă de piaţă de 17%. Compania a fost înfiinţată în anul 1998.

City Insurance este controlată de Vivendi International SRL – 85,23%, Nicolae Muşat – 8,9%, Fortuna Coppola – 2,37%, Cristian Pascale – 1,91% şi alţi acţionari persoane fizice şi juridice – 1,58%. La nivelul anului 2019, City Insurance a emis poliţe de asigurare în valoare de 410 milioane euro, în creştere cu 28% faţă de anul 2018.

 

CITEȘTE ȘI:

Măsurile de sprijin pentru angajați și angajatori. Procedurile de acordare

Nissan redeschide uzina din Sunderland

Hong Kong, cel mai scump oraș din lume pentru expați. Dar Bucureștiul?

Adaugati comentariu