Circulaţie restricţionată pe podul Agigea până la 1 noiembrie. Trei nopţi va fi închisă

Pentru a putea finaliza o nouă etapă a lucrărilor de reabilitare, circulaţia pe podul Agigea va fi restricţionată, iar în anumite perioade închisă, a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
podul agigea

Astfel, în nopţile de 18, 19 şi 20 septembrie 2017, în intervalul orar 22.00-06.00, se va închide circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule.

În această perioadă, pe podul Agigea se va putea circula în timpul zilei, pe câte o bandă pe sens.

În perioada în care traficul rutier pe podul Agigea va fi inchis, circulaţia va fi deviată pe ruta: Nod Rutier A4 (intersecţie cu D.N.39), Agigea – A4( Intrare Port Constanţa Sud ) – Podul Nou ( Apolodor ) – Bretea acces la D.N. 39 ( Eforie Nord – Agigea ) – D.N.38 ( Agigea – Negru Vodă ).

Circulaţia rutieră va continua să se desfăşoare pe câte o singură bandă pe sens în perioada 21 septembrie – 01 noiembrie 2017 (ora 24.00), iar pentru evitarea aglomeraţiei este recomandată aceeaşi rută alternativă.

Potrivit CNAIR, în perioada 18 septembrie – 01 noiembrie 2017, urmeză să fie executate următoarele lucrări de reabilitare a podului:

  • Montarea tunelului de protecţie deasupra căii podului, la o înălţime de 5,5 m şi a unor schele de lucru la Pilonul Central al Podului, în vederea reparaţiei suprafeţelor de beton ale acestuia.
  • Protejarea cu beton a ancorajelor inferioare ale celor 10 hobane.
  • Demontarea distanţierilor provizorii ai hobanelor şi montarea distanţierilor definitivi ai hobanelor.
  • Armarea şi betonarea bulbilor hobanelor de la nivelul trotuarelor.
  • Montarea unor deviatori la ancorajele inferioare.
  • Lucrări de montare a hidroizolaţiei şi de betonare a trotuarului, pe sensul Constanţa – Agigea.

 

 

Adaugati comentariu