Circulaţia rutieră, închisă temporar la PTF Ruse

Astăzi, 19 aprilie 2019, autorităţile bulgare vor pune în funcţiune un nou punct de control la frontieră (PTF), ceea ce necesită închidereacirculaţiei rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe sensul de intrare în Republica Bulgaria pentru aproximativ o oră, începând cu ora 11.00.

Astfel, CNAIR împreună cu Poliţia de frontieră au luat măsura întreruperii traficului rutier începând cu ora 10:30 pe sensul de ieşire din România, în zona unde se încasează tariful de trecere a podului Giurgiu – Ruse.

CNAIR solicită participanţilor la trafic să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată şi îi asigură de faptul că va intensifica ritmul activităţilor specifice, astfel încât, după ridicarea restricţiei, traficul să fie fluidizat cât mai rapid.

Totodată, pentru evitarea aglomerărilor, se recomandă tranzitarea tuturor puncte de frontieră deschise traficului internaţional de la graniţa cu Bulgaria şi consultarea aplicaţiei „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care indică o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

 

CITEŞTE ŞI:

Călătoreşti în Austria? Preţul vignetelor în 2019

Taxa auto va fi rambursată complet până la sfârşitul lunii mai

 

 

Adaugati comentariu