Circulaţia rutieră a fost reluată pe Transfăgărăşan între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă

Marţi, 10 octombrie, traficul rutier a fos redeschis pe Transfăgărăşan (DN 7C), între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, pentru toate categoriile de autovehicule, începând cu ora 12.00, a anunţat CNAIR.
transfagarasan

Compania reaminteşte conducătorilor auto că pe perioada nopţii circulaţia rutieră este închisă pentru toate categoriile de autovehicule între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă.

De asemenea, CNAIR precizează că este închis circulaţiei din cauza condiţiilor meteorologice sectorul de drum Rânca – Obârşia Lotrului de pe Transalpina (DN 67C). Mâine, 11.10.2017, o echipă formată din reprezentanţi ai CNAIR SA şi ai Poliţiei Rutiere vor evalua situaţia la faţa locului şi în funcţie de condiţiile meteorologice vor decide dacă circulaţia poate fi redeschisă în condiţii de siguranţă pentru participanţii la trafic. Totodată, reprezentanţii companiei subliniază că circulaţia rutieră este interzisă pe timpul nopţii şi pe acest sector de drum.

CNAIR recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă şi să aibă autovehiculele echipate pentru circulaţia in condiţii de iarnă în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori în ultima perioadă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

 

 

Adaugati comentariu